R8 Coupé V10 performance quattro > R8 > Audi Nederland
 R8 Coupé V10 performance quattro

R8 Coupé V10 performance quattro

R8 Coupé V10 performance quattro

De schoonheid van sportiviteit

Performance is an attitude: de Audi R8 Coupé V10 performance quattro.

De belangrijkste feiten

Vermogen

456

kW

(620 pk)

Topsnelheid

331

km/h

Acceleratie

3,1

seconden

van 0 naar 100 km/h

Scherp, strak en stevig

Adaptieve dempers zijn er in de vorm van het optionele Audi magnetic ride. Ideaal om in een fractie van een seconde de demperwerking aan de rijstijl en het wegkarakter aan te passen. Voor nog meer dynamiek en rijplezier.

Uitsluitend ideale lijnen

Lage horizontale lijnen dragen bij aan het breedte-effect van de voorzijde. Daardoor oogt de Audi R8 Coupé V10 performance quattro nog lager en sportiever. Aan de zijkant domineren de karakteristieke blades. De achterkant maakt een statement met het luchtrooster over de volle breedte, de glanzend zwarte ovale uitlaatuiteinden en de grote, vaste carbon achtervleugel.

R8 Coupé V10 performance quattro exterieur

Een ijzersterk ontwerp. De luchtinlaten in de voorklep zijn een eerbetoon aan de Audi Sport quattro. Ledkoplampen, optioneel met donker binnenwerk, dynamische knipperlichten en Audi-laserlicht, versterken het sportieve design. De ver naar boven doorgetrokken diffusor en de glanzend zwarte ovale uitlaten zijn standaard.

Audi exclusive personalisatie

Personaliseer uw Audi R8. Onder het label van Audi exclusive* leveren wij zeer veel lakkleuren, waaronder ook uiterst sportieve matte tinten. Daarnaast zijn er diverse designpakketten voor in- en exterieur en schitterende bekledingen.

R8 Coupé V10 performance quattro met Audi exclusive

Prestaties onder controle

De Audi virtual cockpit biedt keuze uit een klassieke en sportieve schermweergave. Op het met leder beklede R8 performance-stuur zit een extra knop die rechtstreeks toegang geeft tot de speciaal afgestemde performance-instellingen.

R8 Coupé V10 performance quattro
 R8 Coupé V10 performance quattro

Technische data