A3 Sportback > A3 > Audi Nederland
Audi A3 Sportback zijaanzicht

De vernieuwde A3 Sportback

Vanaf nu bij uw dealer

Gemiddelde CO₂-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 119–141 g/km; gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 4,8–5,9 l/100 km.

Sportiever, comfortabeler én digitaler dan ooit

De vernieuwde Audi A3 is sportiever, comfortabeler én digitaler dan ooit. Bovendien is de standaarduitrusting verder uitgebreid en zijn on demand functies beschikbaar.

Audi A3 Sportback voorkant

Dynamisch en expressief

Maak kennis met de vernieuwde Audi A3 Sportback met expressieve voor- en achterkant en een dynamisch silhouet. In deze auto bent u digitaal en connectief onderweg.

Het wordt nog mooier op de weg

U kiest met welke lakkleur de Audi A3 Sportback zijn omgeving verfraait. Met Districtgroen metallic bijvoorbeeld?

Lichtend voorbeeld: de matrix-ledkoplampen met nieuw ontworpen binnenwerk geven de Audi A3 Sportback een heel bijzondere uitstraling. Kies uit vier nieuwe signaturen voor de dagrijverlichting uw persoonlijke lichtanimatie. De sprekende lichtsignatuur aan de achterkant maakt het beeld compleet.

Ruimte voor meer

Praktisch in dagelijkse gebruiksomstandigheden, variabel inzetbaar in de vrije tijd. Met de 40 : 20 : 40 gedeeld neerklapbare achterbankleuningen is de Audi A3 Sportback een buitengewoon flexibel bruikbare auto. Met volledig neergeklapte achterbank groeit het kofferbakvolume zelfs van 380 tot 1.200 liter.

Audi A3 Sportback kofferbak

Intense geluidservaring

Geniet in uw Audi A3 Sportback van het SONOS Premium Sound System met 3D-geluid. De vijftien krachtige luidsprekers inclusief een subwoofer zorgen voor een indrukwekkende luisterbelevenis. De heldere weergave van hoge en lage tonen en de donkere bas zijn in al hun facetten te ervaren.

Audi Sonos

Audi A3 Sportback cockpitAudi A3 Sportback cockpit

Ervaar digitalisering

Navigeren, communiceren, u laten informeren en van het omvangrijke infotainmentaanbod genieten: het kan allemaal met MMI navigatie plus met MMI touch. Daarmee is bovendien een ruime selectie aan Audi connect-toepassingen beschikbaar die de digitale kant van mobiliteit voor u ontsluiten.

Maak het persoonlijk

Kies favoriete foto’s en afbeeldingen als achtergrond in MMI. Selecteer een thema in de myAudi-app en het mooie is: met het lichtpakket plus met ambient lighting worden de lichtkleuren automatisch aangepast aan de afbeelding.

Audi A3 Sportback cockpitAudi A3 Sportback cockpit

MMI-achtergrond: © Thomas Hoepker - Magnum Photos.

Vanuit elk perspectief dynamisch

Meer comfort of juist sportieve rijeigenschappen. U bepaalt hoe uw Audi A3 Sportback rijdt. Onderweg houden geavanceerde rijhulpsystemen een oogje in het zeil. De mild-hybrid-technologie zorgt voor het terugwinnen van energie.

Audi Sportpakket voor uw Audi A3

Laat een sportieve indruk achter met het Audi sportpakket: diverse zwarte accessoires zoals een zwarte 18 inch zomerset met Audi naafkappen en ventieldoppen, Audi instapverlichting, zwarte Audi logo’s en modelaanduiding.

  • 18 inch zwarte lichtmetalen zomerset in de stijl 10
  • Audi naafkappen
  • Audi instapverlichting
  • Zwarte Audi ringen voor én achter
  • Zwarte modelaanduiding
  • Ventieldoppen met Audi logo

Speciaal voor uw Audi A3 en tijdelijk erg aantrekkelijk met een pakketprijs van € 1.699 incl. montage.


Audi exclusive

Maak van uw Audi A3 Sportback een uniek exemplaar. Dat kan met de maatwerkopties van Audi exclusive. Alles volledig volgens uw wensen. Kies uit diverse gepersonaliseerde lakkleuren, bijvoorbeeld Shirazrood metallic.

Audi A3 Sportback in Audi exclusive Shirazrood metallic

Net zo veelzijdig als het leven zelf

Met Audi Originele Accessoires* heeft u uitgebreid de mogelijkheid om uw Audi helemaal aan uw wensen aan te passen. Geniet van op maat gemaakte extra’s met een fraai design en doordachte functionaliteit.

Audi A3 Sportback zijaanzicht

In elk detail dynamisch: de open carbon spoiler bovenaan de achterklep is speciaal afgestemd op het karakter van uw Audi. Dit accessoire benadrukt het sportieve design en is een opvallend stijlelement aan de achterzijde.