A3 Sportback > A3 > Home > Audi Nederland
De nieuwe Audi A3 Sportback op een strandboulevard

A3 Sportback

Private lease nu v.a. € 399 p.m.*

De Audi A3 Sportback

Een auto die alle uitdagingen aankan in een snel veranderende wereld. Hij schittert met zijn cleane lijnen en slimme technologieën zoals de Audi connect-dataverbinding. De Audi A3 Sportback maakt vooruitgang bereikbaar.

Private lease nu
Vanaf € 399 p.m. bij 48 maanden
Vanaf € 429 p.m. bij 24 maanden*

Audi A3 Sportback Attitude online only edition
Vanaf € 459 p.m. bij 48 maanden*

Audi A3 Sportback Attitude

De Audi A3 Sportback Attitude

Bestellen, instappen en wegrijden. Ons populaire model is nu verkrijgbaar als exclusieve online only editie: de Audi A3 Sportback Attitude.

Bekijk de Audi A3 Sportback Attitude

Exterieur

De Audi A3 Sportback in Atolblauw metallic. Met expressieve spatborden, een grote spoorbreedte, een doorlopende schouderlijn over de flanken en de grote Audi singleframe grille met honingraatpatroon. De Audi A3 Sportback is sportiever dan ooit.

Audi operational lease
A3 Sportback

Pro Line

€ 465

p.m.**

Vanaftarief op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar

Business edition

€ 474

p.m.**

Vanaftarief op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar

S edition

€ 499

p.m.**

Vanaftarief op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar

Audi drive select

Rijden is genieten in de Audi A3 Sportback. Met zijn progressief werkende besturing en de mogelijkheid om via Audi drive select het rijkarakter aan te passen, is hij geschikt voor elke route. Met Audi drive select laat u de auto de nadruk leggen op comfortabel, sportief of extra zuinig rijden. U kunt het denkwerk ook aan de A3 Sportback zelf overlaten of via het Audi drive select-menu een eigen mix van settings bepalen.

Audi drive select in de Audi A3 Sportback

Digitale informatiebronnen

Vanaf het 10,1-inch grote MMI-touchscreen swipet, scrollt en klikt u soepel en snel naar allerlei functies. Vink de opties ‘Audi virtual cockpit plus’ en het head up-display aan en de Audi A3 Sportback voorziet u van nog meer informatie. Ook aan de oren hebben we gedacht, in de vorm van zes luidsprekers, het Audi sound system of het Bang & Olufsen Premium Sound System met 3D-sound.

Amazon Alexa en Amazon Music altijd aan boord

Amazon Alexa* en Amazon Music* zijn in uw auto geïntegreerd, zodat u deze spraakdienst en streamingservice onderweg kunt gebruiken. In uw Audi heeft u daarvoor geen smartphone of app nodig.

Lakkleuren en velgen

Combineer diverse laktinten en wielen om te bepalen hoe uw Audi A3 Sportback moet worden.
3F3F_U53_Pyramid_AU38x_A3_Sportback_004_00_cutted.jpg
Atolblauw metallic Atolblauw metallic
Gletsjerwit metallic Gletsjerwit metallic
Manhattangrijs metallic Manhattangrijs metallic
Pythongeel metallic Pythongeel metallic
Tangorood metallic Tangorood metallic
18" in 5-Y-spaak-design 18" in 5-Y-spaak-design
19" Audi Sport in 5-Y-arm-structuur-design 19" Audi Sport in 5-Y-arm-structuur-design
19" Audi Sport in 5-arm-trapezoïde-design 19" Audi Sport in 5-arm-trapezoïde-design
19" Audi Sport in 5-dubbelspaak-edge-design 19" Audi Sport in 5-dubbelspaak-edge-design
Nu configureren

Interieur

Het interieur heeft een sportieve uitstraling, zeker in combinatie met de S line-uitrusting. Hieronder ziet u een in hoogglans zwart afgewerkt dashboard. Het scherm en de knoppen in de middenconsole zijn licht naar de bestuurder gedraaid, voor extra gebruiks- en bedieningsgemak. Let ook op de elektronisch werkende pook voor de S tronic-automaat.

Bekijk het interieur rondom
Ambient lighting Audi A3 Sportback

Het interieurlicht past zich aan

Met de optionele ambient lighting kiest u uit dertig kleuren voor de interieurverlichting. Zo past het licht altijd bij uw smaak en stemming.

Klik op de playknop in de afbeelding om enkele voorbeelden te zien.

360 graden panorama view van de Audi A3 Sportback

Panorama view

Bekijk de Audi A3 Sportback van alle kanten in deze 360-gradenanimatie.

De matrix-ledkoplampen geven optimaal licht

De ledkoplampen die standaard aanwezig zijn, zijn te upgraden naar matrix-ledverlichting. Die zijn goed herkenbaar aan het speciale verlichtingspatroon. Het grote voordeel van deze matrix-ledlampen is dat ze het lichtbeeld permanent aan de situatie aanpassen, zodat u van optimaal licht profiteert terwijl de omgeving daar geen last van heeft.

MMI navigatie plus in de Audi A3 Sportback

Navigatie, wifi en bluetooth

De Audi A3 Sportback is voorzien van de modernste communicatietechnieken. Zo koppelt u uw telefoon via bluetooth aan het infotainmentsysteem van de auto, wordt het toestel draadloos opgeladen in de Audi phone box en gebruikt u Apple CarPlay via de Audi smartphone interface. Het volledig geïntegreerde MMI navigatie plus-navigatiesysteem toont dankzij een mobiele dataverbinding Google Earth-kaarten. Met onboard wifi kunnen ook apparaten zonder simkaart online, bijvoorbeeld de tablets van meereizende kinderen.

Kies in de configurator

Overtref de verwachtingen

Maak uw nieuwe Audi A3 Sportback volledig uniek met een lakkleur van Audi exclusive. Het aanbod is ongekend groot.

Lichtmetalen velgen Audi A3 Sportback

Lichtmetalen velgen

Fraaie sportieve wielen uit de collectie van Audi Originele Accessoires. Deze lichtmetalen velgen (model 5-V-spaak Acumen) zijn zwart met quartzgrijs en signaalrode accenten.

Kies in de configurator
*
privateleasekeurmerk Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht.
Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 juni 2021, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.