A4 Avant > A4 > Audi Nederland
Audi A4 Avant

A4 Avant

Beschikbaar als S edition Competition

Gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 171–146 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 7,5–6,4 l/100 km

De Audi S edition Competition.

Indrukwekkend compleet

De S edition Competition is zeer sportief uitgerust en tijdelijk aantrekkelijk geprijsd. De S edition Competition bevat o.a.: 

  • S line interieur & S line exterieur
  • LED-koplampen inclusief dynamische knipperlichten achterzijde
  • 18 "lichtmetalen velgen "10-spaak-dynamic" design
  • MMI navigatie plus & Audi virtual cockpit
  • diverse zwarte accenten.


Een sportief exterieur

Aan de voorkant maakt de Audi A4 Avant indruk met zijn brede singleframe grille en de grote luchtinlaten. Aan de achterkant trekken de diffusorlijnen en trapezium uitlaatopeningen de aandacht.

Audi A4 Avant

Bestel uw auto volgens uw eigen smaak: kies de uitvoering, opties en pakketten die bij u passen, bijvoorbeeld een S edition met sportonderstel en diverse zwarte exterieurdetails.

Sportief met een milde kant

Elke Audi A4 Avant is een milde hybride, waarbij een 12 voltinstallatie, een riemaangedreven startmotor annex generator en een lithium-ionaccu het verbruik verlagen door de motor – waar mogelijk – onder het rijden uit te schakelen. De auto rolt dan door zonder brandstof te verbruiken.

A4 Avant

Krachtige motoren: De TFSI-benzinemotor* is er in drie vermogensvarianten. De sterkste versies zijn te bestellen met quattro ultra-aandrijving, die voor optimale tractie en rijdynamiek razendsnel de achterwielen bijschakelt.

Een ruim en uitstekend gebouwd interieur

Het interieur van de Audi A4 Avant is ruim en licht van opzet. De doorlopende ventilatieroosters met chroomaccent benadrukken de breedte van het ontwerp.

Ook de accessoires zijn maatwerk

Bij een praktische auto horen nuttige spullen. Daarom leveren wij onder het accessoirelabel Audi Originele Accessoires* allerlei toebehoren voor uw Audi A4 Avant. Een goed voorbeeld is dit Dualfix i-SIZE autostoeltje voor kinderen tot een lengte van 105 centimeter. Het stoeltje draait 360 graden en dat vergemakkelijk het vastzetten en uit de auto halen van uw kroost. Dit stoeltje is zowel met het gezicht naar voren als tegen de rijrichting in te gebruiken.