A4 Avant > A4 > Home > Audi Nederland
Audi A4 Avant

A4 Avant

Vanaf € 41.655,00

Ruim, sportief en mooi:
de Audi A4 Avant

De Audi A4 Avant maakt indruk met zijn innovatieve technologie en fraaie uiterlijk. Bovendien blinkt hij uit in dynamiek. In combinatie met MMI navigatie plus, de topversie van het voor de A4 beschikbare infotainment, zijn de onlinefuncties van Audi connect inbegrepen. Bovendien krijgt uw auto dan 4G-wifi. De Audi A4 Avant is de interessante en bereikbare keuze voor iedereen die een strak ontwerp waardeert dat qua aankleding, technologie en eigenschappen tot in detail is te configureren.

Tijdelijk wordt de Audi A4 standaard met automaat geleverd.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
  • De Audi A4 Avant nu standaard met automaat.

  • Horizontale lijnen en een clamshell-motorkap benadrukken aan de voorkant de breedte van de Audi A4 Avant. De brede en lage Singleframe-grille domineert het beeld.

  • Stijlvol op vakantie met een Audi A4 Avant voorzien van fraaie 19 inch Audi accessoirevelgen in 5-arm-sidus-design en een originele Audi dakkoffer. Er zijn platinagrijze en briljantzwarte koffers met een inhoud van 300, 360 en 405 liter. Afgebeeld is de grootste maat.

  • Als S line Competition heeft uw Audi A4 Avant 19-inch gegoten lichtmetalen velgen in 5-spaak-ster-design van Audi Sport, afgewerkt in een matte titaankleur en glansgedraaid.

  • Kies voor de Audi design selection en het interieur wint aan uitstraling dankzij de fraaie materialen en kleuren. Op de foto ziet u cederbruin leder fijnnappa met granietgrijze stiksels, een driespaaks lederen stuur met chroomapplicatie, met cederbruin kunstleder beklede portierarmsteunen en decoratielijsten in grijs naturel eikenhout.

  • Met het Audi Rear Seat Entertainment genieten de achterinzittenden van films, internet, muziek, navigatie en andere digitale toepassingen. De uitneembare Android-tablets met wifi zijn ook buiten de auto te gebruiken.

  • De achterklep is tegen meerprijs handsfree te bedienen. U gebruikt dan een voetzwaai onder de achterbumper om de klep automatisch te laten openen. De bagageruimte is zo gemakkelijk toegankelijk, ook als u bijvoorbeeld zware tassen tilt. Bij dit virtual pedal is de comfortsleutel inbegrepen, zodat u de autosleutel alleen maar bij u hoeft te dragen om de portieren te ontgrendelen.

  • De Audi A4 Avant heeft een ruime bagageruimte met rechte wanden. De inhoud is standaard 505 liter. Met neergeklapte achterbankleuning groeit het kofferbakvolume tot 1.510 liter. De achterklep opent en sluit elektrisch en ook de bagageafdekking werkt elektrisch.

  • De Audi dealer levert een ruim assortiment originele Audi accessoires voor uw A4 Avant, zoals dit scheidingsrek dat voorkomt dat bagage of huisdieren in het passagiersgedeelte kunnen komen.

  • De Audi A4 Avant heeft altijd een goed verhaal, zakelijk en privé. Hij brengt u en uw gezin ontspannen en veilig naar elke bestemming.

Veel trekkracht en ruimte

Aanhangerlast

1.800

kilogram

(afhankelijk van de motor)

Bagageruimte minimaal

505

liter

Met de achterbank in gebruik

Bagageruimte maximaal

1.510

liter

Met neergeklapte leuning

Gebruiksgemak en topkwaliteit
Het interieurconcept van de Audi A4 Avant is heel doordacht. Van de royale ruimte voor alle inzittenden tot aan de indrukwekkende bagageruimte. Met neergeklapte achterbankleuning kan er maar liefst 1.510 liter aan spullen mee. Optioneel is er de achterklepontgrendeling met virtual pedal. Een voetbeweging is voldoende. Snel en eenvoudig inladen zonder sleutel zoeken. Dankzij de uitmuntende interieurafwerking en hightech kenmerken geniet u in de Audi A4 Avant van een indrukwekkende ambiance.
Meer over de bagageruimte

Aangenaam interieurklimaat

Het tweedelige glazen panoramadak is een optie die het interieur een stuk lichter maakt en die kan bijdragen aan een prettig interieurklimaat. Een elektrisch bedienbare zonwering helpt om een te felle zon buiten te houden. Als u met geopend dak rijdt, vermindert de geïntegreerde windgeleider op hogere snelheid tocht en windgeruis.

Panorama-Glasdach

Eersteklas rijcomfort

Zowel liefhebbers van sportiviteit als van comfort komen aan hun trekken. De basis voor de dynamische rijeigenschappen en het eersteklas rijcomfort zijn de lichtgewicht achterwielophangingen met vijf draagarmen per wiel alsmede de verbruiksverlagende elektromechanische stuurbekrachtiging. Optioneel is uw A4 Avant te voorzien van dynamische besturing, waarvan de directheid varieert op basis van de rijsnelheid en stuurhoek, voor een serene rijervaring met sportieve ondertoon.

Fahrdynamik
Meer over de onderstelkeuzes
Meer over de Audi lichttechnologie

Veilig, comfortabel en efficiënt

De Audi A4 Avant is er met diverse rijhulpsystemen die bijdragen aan het comfort, de veiligheid en bescherming alsmede verbruiksverlaging. Zo helpt predictive efficiency assist bijvoorbeeld het verbruik te verlagen door te anticiperen op bochten, hellingen en kruisingen. De adaptive cruise control kan in fileverkeer tot 65 km/h een deel van het sturen overnemen.

Informatie en connectiviteit

Aan de top van de infotainmentsystemen voor de Audi A4 Avant staat MMI navigatie ‘plus’ met MMI touch. Dit bedieningssysteem kent veel toepassingen, werkt logisch en is daardoor gebruiksvriendelijk. De navigatie is zeer geavanceerd, waarbij met de Audi virtual cockpit de kaart schermbreed in het instrumentarium is te tonen. De Audi virtual cockpit is een high-res lcd-scherm van 12,3 inch. De weergave is ongekend scherp en gedetailleerd.

Mehr zum Bedienkonzept & Infotainment
Meer over infotainment en connectiviteit

Beter in vorm dan ooit

De Audi A4 Avant combineert progressief design met uitstekende gebruikseigenschappen. Met zijn ruimte, verbluffende afwerking en innovatieve technologieën zit u altijd goed met een Audi A4 Avant als auto van de zaak. Daarnaast brengt hij u en uw gezin ontspannen en veilig naar elke bestemming. Modeljaar 2019 is verder verfijnd en technisch volledig bij de tijd. De vernieuwde Audi A4 Avant komt in de herfst van 2018 op de markt.

Progressives Design