A4 Avant > A4 > Home > Audi Nederland

Business. Class.

Zakelijk, stijlvol en bijzonder luxe. Dat is de Audi A4.
Geniet van de rijk uitgeruste Business edition, S edition en S edition Competition.
Met cruise control, comfortairconditioning, smartphone interface, MMI navigatie plus, virtual cockpit plus en vele andere extra’s.

Private lease v.a. € 639 p.m.*
Full Operational Lease v.a. € 633 p.m**

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
1920x1080_AA4_D_191016.jpg
1920x1080_AA4_D_191016.jpg
  • De strak vormgegeven Audi A4 Avant heeft een sportief lijnenspel.

  • Als edition one krijgt de Audi A4 Avant onder meer 19-inch lichtmetaal mee.

  • De grote singleframe-grille en de led-koplampen zorgen voor een herkenbare Audi-uitstraling.

  • De afwerking van de onderbumper inclusief karakteristieke uitlaatmonden verdient het predicaat ‘sportief’.

  • De Audi A4 Avant edition one is onder meer te herkennen aan het Audi-logo op de voorspatborden.

  • De brede spatborden, naar achteren oplopende lijn onderaan de flanken en grote wielen verlenen deze bolide een dynamische flair.

  • Het interieur van de Audi A4 Avant edition one is er naar keuze met design selection-aankleding of S line-pakket.

  • Met neergeklapte achterbank heeft de bagageruimte van de Audi A4 Avant een inhoud van 1.495 liter.

  • Vanaf het MMI-aanraakscherm bedient u veel functies. De menu’s zijn helder gestructureerd, waardoor u snel door alle niveaus tikt en veegt.

Audi operational lease
A4 Avant

Pro Line

€ 633

p.m.**

Vanaf tarief op basis van 60 maanden en 10.000 km. per jaar.

Business edition

€ 648

p.m.**

Vanaf tarief op basis van 60 maanden en 10.000 km. per jaar.

S edition Competition

€ 672

p.m.**

Vanaf tarief op basis van 60 maanden en 10.000 km. per jaar.

Veelzijdig gebruiksgemak

De Audi A4 Avant combineert een sportief design met een doordacht interieurconcept. De bagageruimte met rechte wanden heeft een inhoud van 495 liter en met neergeklapte achterbank kan er maar liefst 1.495 liter aan spullen mee. De leuning is in drie delen plat te leggen. Een elektrisch bedienbare achterklep (openen en sluiten) en het elektrisch werkende afdekscherm zijn eveneens standaard. Optioneel opent de achterklep met een voetzwaai onder de achterbumper. Ook handig is het als extra leverbare vastzetsysteem met twee telescoopstangen in de kofferbak om spullen vast te zetten.

Bagageruimte Audi A4 Avant

Toonaangevende technologieën

Bovenop de foutloze ergonomie is er nog het bedieningsgemak van het touchscreen, aangevuld met spraakbediening voor diverse functies. In de vorm van het volledig digitale instrumentarium ‘Audi virtual cockpit plus’ beschikt u over een 12,3-inch groot full-HD-scherm dat niet alleen de vertrouwde snelheidsmeter en toerenteller weergeeft, maar bijvoorbeeld ook de navigatiekaart schermbreed kan tonen. Bijzonder prettig, omdat u dan niet telkens naar het middenscherm hoeft te kijken. Geavanceerde extra’s zoals de Audi connect key (om via een Android-telefoon de portieren te ontgrendelen) en de Audi phone box (draadloos opladen van smartphones) passen perfect bij het vooruitstrevende karakter van de Audi A4 Avant.

Audi MMI in de Audi A4 Avant
Meer over de bediening en het infotainment

Krachtige motoren

Een auto op maat met een aandrijving op maat. De tweeliter TFSI-benzinemotor is er in varianten met 110 kW/150 pk, 150 kW/204 pk en 195 kW/265 pk. De sterkste versies zijn te bestellen met quattro ultra-aandrijving voor optimale tractie en rijdynamiek razendsnel de achterwielen bijschakelt.

Wie voor diesel gaat, heeft de keuze uit een tweeliter TDI-krachtbron met 120 kW/163 pk of een vermogen van 150 kW/204 pk. Voor de ultieme purist is er de S versie met 251 kW /341 pk.

Alle motorvarianten zijn mild-hybrides, waarbij een 12-volt installatie, een riem aangedreven startmotor annex generator en een lithium-ion accu het verbruik verlagen door de motor – waar mogelijk – onder het rijden uit te schakelen. De auto rolt dan door zonder brandstof te verbruiken.

Gemiddeld brandstofverbruik*: 7,2-3,8 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie: 222-127 g/km.

Audi A4 Avant facelift

Assistentie op de achtergrond

De modernste technologie, standaard of optioneel, ondersteunt u als u onderweg bent in uw Audi A4 Avant. Veel van de extra mogelijkheden zijn in pakketten gebundeld rondom een specifiek gebruiksthema. Zo zitten in het tour-pakket onder andere een fileassistent en afslagassistent. De fileassistent werkt tot 65 km/h en stuurt de auto met de rest van het verkeer mee. De auto houdt daarbij de wegbelijning, voertuigen naast en voor de eigen auto en de randen van de weg in de gaten. De afslagassistent komt in actie bij links afslaan. De techniek detecteert tegemoetkomend verkeer en laat bij dreigend gevaar de auto niet naar links afbuigen.

Audi A4 Avant edition one
Led-koplampen Audi A4 Avant

Autoverlichting als visitekaartje

De allermodernste autoverlichting onderstreept het hightech aspect van de Audi A4 Avant. Led-koplampen zijn standaard. Die stralen een zeer helder licht uit. Een stapje hoger zijn de matrix-led-koplampen inclusief dynamische knipperlichten voor en achter. Met deze vrij instelbare verlichting zijn specifieke delen van het wegoppervlak onafhankelijk van elkaar te belichten. Dit werkt met behulp van een camera en led-modules in de koplampen. Andere verkeersdeelnemers worden niet fel beschenen en de stukken ertussenin wel. Bij het ontgrendelen en vergrendelen van de auto vertonen de matrix-led-koplampen en led-achterlichten een korte lichtanimatie.

Een exclusieve uitstraling

De Audi A4 Avant is er in ongekend veel lakkleuren. In het standaard aanbod zit vast een tint die u aanspreekt, bijvoorbeeld het klassieke Ibiswit of het opvallende Tangorood. Maar u geeft pas echt uw visitekaartje af met een individuele lakkleur van Audi exclusive. Wat dacht u van het hier afgebeelde Javagroen?

Audi A4 Avant met Audi exclusive lakkleur
*
privateleasekeurmerk Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht.
Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 juni 2021, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease via Audi Financial Services op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).