Zakelijk rijden in een Audi. > Home > Audi Nederland
Zakelijk rijden in een Audi.

Zakelijk rijden in een Audi.

Zakelijk rijden is voor veel personen en ondernemingen een onmisbaar onderdeel. Lees hier alles over het leasen of kopen van een zakelijke auto. Rittenregistratie, bijtelling, fiscale voordelen en handige apps om het zakelijk auto rijden nog aantrekkelijker te maken.

Een Audi leasen

Voor de zakelijke rijder is een auto leasen een voor de hand liggende keuze. Omdat u flink wat kilometers op de weg zit, wilt u er zeker van zijn dat u het meeste auto voor uw geld krijgt.

Een Audi kopen

Heeft u als ondernemer regelmatig een auto nodig omdat u vaak bij klanten langs moet? Dan is het de moeite waard om te bedenken of u deze Audi zakelijk of privé wilt kopen.

Mobiliteits- oplossingen

Zakelijke mobiliteit in uw onderneming.
Door de ontwikkelingen van mobiliteitsmanagement is er op het gebied van zakelijk rijden steeds meer mogelijk. Bijvoorbeeld met ingebouwde rittenregistratie en het mobiliteitsbudget.

Elektrisch rijden van A tot Z

Vaktermen waar uw oren van gaan klapperen zijn er volop: actieradius, CPO, groene elektriciteit, laadsleutel, MIA. In dit document leggen we daarom al deze vaktermen uit. Als u voor het eerst interesse heeft in elektrisch rijden is deze pdf een rijke bron van informatie. Maar ook voor de doorgewinterde automotivespecialist is dit een onmisbaar naslagwerk.

 • 563x317-audi-abc.jpg
  Het grote ABC van autoleasing

  In 'Het grote ABC van autoleasing’ legt Audi 98 leasetermen uit.

  98 leasetermen
 • Audi-Auto-en-fiscus-2021.jpg
  Fiscaliteiten boekje

  Antwoord op 100 fiscale vragen

  Download het boekje nu
 • 563x317_shuttle-mobiliteitskaart.jpeg
  De Shuttel mobiliteitskaart

  Hoe uw werknemers hun woon-werkverkeer regelen, wordt overzichtelijker wanneer ze gebruikmaken van Shuttel.

  Shuttel mobiliteitskaart