A4 allroad quattro > A4 > Home > Audi Nederland
A4 allroad quattro

A4 allroad quattro

Alleskunner met karakter:
de Audi A4 allroad quattro

Met zijn verhoogde onderstel, specifieke stylingdetails en praktische gebruiksmogelijkheden neemt de Audi A4 allroad quattro een bijzondere positie in. De quattro vierwielaandrijving, sterke motoren en onderstelaanpassingen passen perfect bij zijn avontuurlijke karakter.

Full Operational Lease vanaf € 921,41 p.m

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
1920x1080_2_AA4_A_191010.jpg
1920x1080_2_AA4_A_191010.jpg
  • De bodembescherming tussen de trapezium uitlaten is een onderscheidend detail van de Audi A4 allroad quattro.

  • De Audi A4 allroad quattro biedt alle praktische eigenschappen van een stationcar, verpakt in een extra stoer uiterlijk.

  • De optionele matrix-led-koplampen gaan aan en uit met een opvallende animatie. De knipperlichten werken dynamisch.

  • Door de speciale allroad-wielophanging staat de Audi A4 allroad quattro 35 millimeter hoger van de grond ten opzichte van de A4 Avant.

  • De Audi A4 allroad quattro heeft een eigen grille-ontwerp met verticale chroomspijlen.

  • Hightech met een warme touch. In het ruime interieur zorgt het lichtpakket met ambient light voor nog meer cachet.

  • Met neergeklapte achterbank heeft de bagageruimte van de Audi A4 allroad quattro een inhoud van 1.495 liter.

  • Vanaf het MMI-aanraakscherm bedient u veel functies. De menu’s zijn helder gestructureerd, waardoor u snel door alle niveaus tikt en veegt.

  • Met de optionele Audi connect key opent en sluit u uw Audi snel en eenvoudig met een Android-smartphone (mits voorzien van NFC-chip).

Een mooi verhaal met een ruig randje

De Audi A4 allroad quattro is de avonturier van de A4-familie en dat is hem aan te zien. Zo zijn de dik aangezette spatbordranden, dorpels en bumpers afgewerkt in mat Structuurgrijs, maar tegen meerprijs zijn ook een metallic tint of meespuiten in carrosseriekleur mogelijk. Door de grote wielen, die ook nog eens verder uit elkaar staan, oogt de Audi A4 allroad quattro onverzettelijk. Verder is er nog de unieke allroad-achterbumper met diffusor annex bodembeschermer en trapezium uitlaatmonden. Aan de voorkant is het eigen grille-ontwerp met verticale chroomspijlen een herkenningsteken.

Achterkant Audi A4 allroad quattro

Hij vindt overal zijn weg

Onder het stoere en elegante uiterlijk schuilt techniek die van wanten weet. Onderstel en aandrijflijn van de Audi A4 allroad quattro zijn aangepast aan zijn capaciteiten. De standaard quattro vierwielaandrijving levert een goede tractie op en draagt bij aan de rijdynamiek. Door de speciale allroad-wielophanging staat de Audi A4 allroad quattro 35 millimeter hoger van de grond ten opzichte van de A4 Avant. Zowel voor als achter zijn lichte constructies met vijf draagarmen per wiel te vinden.

Met de optionele instelbare dempers kan hij offroad nog meer, omdat de auto de demperwerking dan elektronisch aan de omstandigheden aanpast. Met het standaard Audi drive select beïnvloedt u daarnaast diverse andere parameters, waaronder motor- en transmissieregeling en besturing. In de speciale offroadstand komt u verder op onverharde ondergrond. Onder de motorkap van de Audi A4 allroad quattro ligt een sterke 2,0-liter TFSI-motor met 195 kW/265 pk en een koppel van 370 Newtonmeter.

Voorkant Audi A4 allroad quattro

Een ruim en uitstekend
gebouwd interieur

Het smetteloos afgewerkte interieur van de Audi A4 allroad quattro is ruim en licht van opzet. De doorlopende ventilatieroosters met chroomaccent benadrukken de breedte van het ontwerp. De vele opbergplekken, zoals het grote vak in de middenconsole, bieden ruimte aan van alles en nog wat. De leeslampjes voorin werken met sensorbediening. Over licht gesproken: de optionele ambianceverlichting zorgt voor nog meer sfeer aan boord.

Het interieur van de Audi A4 allroad quattro
Bekijk de grote bagageruimte
Kijk rond in het interieur

Velgen en kleuren

Combineer lakkleuren en velgen om zo uw unieke Audi A4 allroad quattro samen te stellen.
5J5J_V18_Pyramid_AU49x_A4_Avant_001_00.jpg
Quantumgrijs Quantumgrijs
Mythoszwart Metallic Mythoszwart Metallic
Ibiswit Ibiswit
Floretzilver Metallic Floretzilver Metallic
Brillantzwart Brillantzwart
Lichtmetalen velgen "5 dubbelarm V"-design, 7,5 J x 18, Banden 245/45 R 18 Lichtmetalen velgen "5 dubbelarm V"-design, 7,5 J x 18, Banden 245/45 R 18
Lichtmetalen velgen "5 spaaks V"-design, grafietgrijs glansgedraaid, 7,5 J x 18, Banden 245/45 R 18 Lichtmetalen velgen "5 spaaks V"-design, grafietgrijs glansgedraaid, 7,5 J x 18, Banden 245/45 R 18
Velgen, gesmeed lichtmetaal 7,5J x 17 "15-spaak"-design allroad, Banden 224/50 R 17 Velgen, gesmeed lichtmetaal 7,5J x 17 "15-spaak"-design allroad, Banden 224/50 R 17
Lichtmetalen velgen, 8 J x 19 inch, "10 Y-spaak"-design, Audi Sport, Banden 245/40 R 19 Lichtmetalen velgen, 8 J x 19 inch, "10 Y-spaak"-design, Audi Sport, Banden 245/40 R 19
Lichtmetalen velgen, 8 J x 19 inch, "10 Y-spaak"-design, Audi Sport, Banden 245/40 R 19 Lichtmetalen velgen, 8 J x 19 inch, "10 Y-spaak"-design, Audi Sport, Banden 245/40 R 19

Toonaangevende technologieën

Bovenop de foutloze ergonomie is er nog het bedieningsgemak van het touchscreen, aangevuld met spraakbediening voor diverse functies. In de vorm van het volledig digitale instrumentarium ‘Audi virtual cockpit plus’ beschikt u over een 12,3-inch groot full-HD-scherm dat niet alleen de vertrouwde snelheidsmeter en toerenteller weergeeft, maar bijvoorbeeld ook de navigatiekaart schermbreed kan tonen. Bijzonder prettig, omdat u dan niet telkens naar het middenscherm hoeft te kijken. Geavanceerde extra’s zoals de Audi connect key (om via een Android-telefoon de portieren te ontgrendelen) en de Audi phone box (draadloos opladen van smartphones) passen perfect bij het vooruitstrevende karakter van de Audi A4 allroad quattro.

MMI-scherm Audi A4 allroad quattro
Meer over de bediening en het infotainment
Amazon Alexa und Amazon Music

Amazon Alexa en Amazon Music altijd aan boord

Amazon Alexa* en Amazon Music* zijn in uw auto geïntegreerd, zodat u deze spraakdienst en streamingservice onderweg kunt gebruiken. In uw Audi heeft u daarvoor geen smartphone of app nodig. Afgebeeld is de A4 Limousine.

Meer informatie

Opvallende en doeltreffende verlichting

De allermodernste autoverlichting onderstreept het hightech aspect van de Audi A4 allroad quattro. Led-koplampen zijn standaard. Die stralen een zeer helder licht uit. Een stapje hoger zijn de matrix-led-koplampen inclusief dynamische knipperlichten voor en achter. Met deze vrij instelbare verlichting zijn specifieke delen van het wegoppervlak onafhankelijk van elkaar te belichten. Dit werkt met behulp van een camera en led-modules in de koplampen. Andere verkeersdeelnemers worden niet fel beschenen en de stukken ertussenin wel. Bij het ontgrendelen en vergrendelen van de auto vertonen de matrix-led-koplampen en led-achterlichten een korte lichtanimatie.

Matrix-led-koplampen Audi A4 allroad quattro