Audi Autoverzekering - Schade > Autoverzekering > Home > Audi Nederland

Audi Autoverzekering - Schade

 • 1400x438-schade.jpg
1400x438-schade.jpg

Audi Autoverzekering - Schade

Schade is natuurlijk al vervelend genoeg. Graag helpen wij u weer op weg! Wij hebben verstand van uw auto en verrassen u graag in positieve zin als u met een schade te maken krijgt en u in het bezit bent van de Audi Car Insurance, de autoverzekering van Audi. Ook bij inbraken en diefstal en al uw vragen over schadeherstel bent u voor uw Audi op het goede adres. Direct schade melden? Bel dan naar 088-6680890.

 • VWBAN318-04 Schade eenvoudig melden.png
  Schade melden (alleen uw auto heeft schade)

  Dit wordt in verzekeringstermen ook wel eenzijdige schade genoemd. Denk hierbij aan schade door bijvoorbeeld storm, hagel of als u bij het inparkeren een paaltje raakt. Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 088-6680890 of vul direct het formulier in.

  Schade melden
 • VWBAN318-04 Tweezijdig ongeval.png
  Schade melden (er zijn anderen bij betrokken)

  Dit wordt in verzekeringstermen ook wel tweezijdige schade genoemd. Er zijn bij het ongeval minimaal twee verkeersdeelnemers betrokken. Denk hierbij aan een aanrijding met een auto of fietser. Vul dan altijd het Europees schadeformulier in.

  Download schadeformulier
 • VWBAN318-04 Ruitschade.png
  Ruitschade: sterretje of vervanging

  Kan uw ruit worden gerepareerd met een harsinjectie? Dan wordt er geen eigen risico in rekening gebracht wanneer u dit via Audi ruitenservice laat repareren. In veel gevallen kan een sterretje worden gerepareerd door middel van een harsinjectie wanneer het gaat om een schade die kleiner is dan een muntstuk van € 2. Bij vervanging van een ruit geldt een eigen risico van € 65 via uw Audi dealer. Maak snel een afspraak met uw Audi dealer.

  Schadehersteller vinden
 • VWBAN318-04 Diefstal.png
  Diefstal of vermissing

  Bij diefstal of vermissing van uw auto raden we u aan direct aangifte te doen bij de politie. We hebben het proces-verbaal namelijk direct nodig om de melding in behandeling te nemen.

 • VWBAN318-04 Inbraak.png
  Inbraak

  Wanneer er in uw auto is ingebroken, meld dit dan direct bij de politie. Dit is belangrijk omdat wij een proces-verbaal nodig hebben om de schade af te handelen.

 • VWBAN318-04 Zoek je schadehersteller.png
  Vind uw schadehersteller

  Met een Audi autoverzekering bent u altijd verzekerd van service en kwaliteit. Schadeherstel vindt plaats bij de Audi dealer.

  Schadehersteller vinden

Meer informatie over schadeherstel

Heeft u uw Audi niet verzekerd via Audi maar heeft u wel schade aan uw auto? Lees dan meer over Audi Erkend Schadeherstel. Want schadeherstel is specialistenwerk wat thuishoort bij uw Audi dealer.