• SQ8 TDI
  SQ8 TDI
  Consumentenadviesprijs:
  € 162.200,00
  Gemiddeld brandstofverbruik:
  7,8 l/100 km
  Gemiddelde CO2 emissie:
  206–204 g/km
 • RS Q8
  RS Q8
  Consumentenadviesprijs:
  € 199.700,00
  De Audi RS Q8 is het nieuwe topmodel binnen Audi’s Q-serie. Hij combineert de power van RS met de stijl van een premium coupé en flexibiliteit van een grote SUV.
  Gemiddeld brandstofverbruik:
  12,1 l/100 km
  Gemiddelde CO2 emissie:
  277–276 g/km
Audi Selectie :plus occasions | Audi Nederland > Home > Audi Nederland

Audi Selectie :plus occasions

Onderscheid op tal van punten

Audi Selectie :plus occasions onderscheiden zich op tal van punten. Om te beginnen is de Audi altijd jonger dan 6 jaar en moet de Audi minder dan 160.000 kilometer gereden hebben. De Audi Selectie :plus occasions zijn volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden. Naast de afleveringsgegevens bevatten onze occasions de autohistorie ook de onderhoudsgegevens. Voor een gebruikte Audi in topconditie zijn de Audi Selectie :plus dealers het beste adres. Ontdek ons aanbod.

Selecteer uw model

 • 563-317-teaser.jpg
  Voor elk wat wils

  Het aanbod tweedehands Audi modellen is erg groot. Wat te denken van bijvoorbeeld de compacte uitblinker Audi A1, maar ook de populaire Audi A3, de fraaie A4 of de grootsheid van de Audi Q7. De officiële Audi dealer is de beste specialist voor elke gebruikte Audi. Hij kent deze auto’s immers vanaf het moment dat ze nieuw de showroom uit reden. Of u nu op zoek bent naar een sportieve cabrio of een zuinige TDI, er is voor elk wat wils.

 • 563x317-selectie-plus.jpg
  Occasions om door vier ringen te halen

  Elke Audi Selectie :plus occasion verkeert in topconditie. De jong gebruikte Audi moet aan strenge selectiecriteria voldoen. Om te beginnen is de Audi altijd jonger dan 6 jaar en moet de Audi minder dan 160.000 kilometer gereden hebben. Een voorwaarde om toegelaten te worden tot Audi Selectie :plus is dat de auto altijd onderhouden is door de Audi dealer. De complete historie- en onderhoudsgegevens van de auto zijn bekend en de kilometerstand is uiteraard altijd kloppend.