Leasen > Zakelijk rijden in een Audi. > Home > Audi Nederland
Leasen

Een Audi leasen.
Zakelijk de beste keuze.

Voor de zakelijke rijder is een auto leasen een voor de hand liggende keuze.
Omdat u flink wat kilometers op de weg zit, wilt u er zeker van zijn dat u het meeste auto voor uw geld krijgt.

Audi is de beste keuze voor iedereen die er zeker van wil zijn dat ze veilig en stijlvol rijden.

Zakelijk leasen

Welke vorm van zakelijk leasen past bij u en uw bedrijf?

Of u nu een wagenpark met een grote vloot onder uw hoede heeft, of dat u als mkb’er of zzp’er de beste auto voor uw mobiliteitsbehoefte zoekt, Audi heeft een ruime selectie aan auto’s die geschikt zijn voor zakelijk leasen. Zo ruim, dat er altijd de juiste auto voor uw situatie tussen zit.

Bij Audi kiest u niet alleen voor gemak en bewegingsvrijheid, bij ons heeft u ook eersteklas service en advies.
883x496_aa8-p-121001.jpg

Audi Operational Lease

Voor de ondernemer die gemak en zekerheid wil, biedt Audi de Full Operational Lease.

Voor een vast bedrag per maand rijdt u weg in een gloednieuwe Audi. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij en aan het einde van uw contract levert u de auto gewoon in. Het enige dat u nog zelf regelt is het wassen en tanken van uw auto. Zelfs voor het tanken kunnen wij een brandstofpas voor u regelen.
Vraag het onze klantenservice
883x496_adiv-p-121078.jpg

Audi Financial Lease

Een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen
Financial Lease staat voor het zakelijk financieren van uw Audi.

Hierdoor rijdt u snel weg in uw nieuwe Audi en dat voor een vast acceptabel bedrag per maand.

In tegenstelling tot reguliere banken bieden wij u de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in uw financiering. Dit scheelt aanzienlijk in uw maandlasten.
Meer over Audi financial lease

Leasen als ZZP'er

Alle info en voordelen van Audi op een rij.

Als zzp'er is mobiliteit cruciaal. Met veel wisselende opdrachten op locaties die zich door het hele land kunnen bevinden, bent u veel onderweg en is flexibiliteit essentieel. Maar wat is de beste optie voor u om een Audi te leasen als zzp'er?

Hoe weet u zeker dat u via Audi de beste keuze maakt?
De mobiliteitsexperts van Audi hebben alle voordelen van een auto leasen voor iedereen in de zzp-branche op een rij gezet, zodat u met precies de juiste informatie een gedegen keuze kunt maken.

Welke vormen van zakelijk leasen zijn voor zzp'ers interessant?

Hoe uw mobiliteitssituatie er ook uitziet, bij Audi hebben we altijd de optie om de auto te leasen die het beste bij u als zelfstandige past. Of u nu met ons een overeenkomst voor een langere periode aangaat of als zzp'er liever flexibel blijft, wij helpen u graag om de beste én voordeligste keuze te maken. Daarom hebben we de meest geschikte leasevormen hieronder voor u op een rij gezet:
883x496_aa8-p-121025.jpg

Audi Full Operational lease

Voor de zzp'er die gemak en zekerheid wil.

Deze manier van leasen bij Audi lijkt het meest op huren: u wordt als zzp'er namelijk geen eigenaar van de auto. Het heeft dus geen invloed op het werkkapitaal, de solvabiliteit en liquiditeit van uw onderneming. Operational lease gaat uit van de meest complete leasevorm, waarbij o.a. reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, verzekering (all risk dekking), afschrijving, rente en houderschapsbelasting inclusief is.
Vraag het onze klantenservice
883x496_adiv-p-121020.jpg

Financial Lease

Een interessante financieringsvorm voor zzp'ers

Bij Financial Lease ligt het economische risico bij u als leaser. Financial Lease draait dan ook om de financiering van uw nieuwe Audi, de auto is uw eigendom. Deze leasemethode stelt u simpelweg in staat om de beste Audi voor uw situatie te financieren.

Het voordeel voor u als zzp'er is bovendien dat u de BTW bijvoorbeeld kunt terugvragen.
Meer over Audi financial lease
883x496_adiv-p-121062.jpg

Additional Lease

Deze optie biedt u de mogelijkheid om voor een korte periode een auto van groter formaat te rijden, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat.
In dit geval rijdt u in het dagelijks leven in het woon-werkverkeer een kleinere, zuinige leaseauto.

Gaat u bijna op vakantie? Dan ruilt u deze auto tijdelijk om voor een variant, die tijdens de reis meer ruimte biedt.
Na de vakantie vervangt u de grotere auto gewoon weer voor de zuinigere auto, waarmee u de dagelijkse bezigheden weer oppakt.
Vraag het onze klantenservice
883x496_as3-p-131002.jpg

Short lease

Bent u als zzp'er nog maar net begonnen, maar heeft u wel behoefte aan een goede, betrouwbare auto? Dan biedt Audi u de keuze om verkort een auto te leasen. Hierbij is het mogelijk om tegen een scherpe prijs een contract af te sluiten voor een korte looptijd, van 12 tot 24 maanden.
Ook bij Short Lease van een Audi heeft u alle voordelen van een compleet operational leasepakket:
• reparatie, onderhoud en banden
• all-risk dekking
• afschrijving rente, houderschapsbelasting
Vraag het onze klantenservice
883x496_adiv-p-121044.jpg

Stock lease

Lease een jong gebruikte Audi voor een lager tarief

Bij Stock Lease kunt u een jong gebruikte Audi kiezen, die u tegen een lager tarief (al dan niet met een lage bijtelling) kunt rijden. Ideaal voor u als zzp'er, want de minimale looptijd begint bij Stock Lease al bij 12 maanden. Bovendien zijn de aangescherpte bijtellingsregels van 2017 op deze manier van autolease niet altijd van toepassing, wat u als ondernemer meer voordeel kan opleveren terwijl u gewoon een uitstekend onderhouden Audi rijdt met een lage kilometerstand.
Vraag het onze klantenservice
883x496_aa3-p-10183.jpg

Flexible lease

Heeft u als zzp’er vooral behoefte aan flexibiliteit bij een leaseauto? Dan is Flexible Lease de beste keuze. Maakt het bedrijf een grote groei of krimp door? Dan kunt u bij Audi al na 12 maanden deze overeenkomst kosteloos opzeggen, mits u aan de voorwaarden voldoet; ook als de looptijd in eerste instantie 48 maanden was.
Voor de periode waarin u gebruikmaakt van deze manier van autolease, kunt u rekenen op dezelfde service als een full operational leaseproduct:
• reparatie, onderhoud en banden
• all-risk dekking
• afschrijving rente, houderschapsbelasting
Vraag het onze klantenservice

Als u eenmaal heeft besloten welke vorm van zakelijk leasen bij Audi voor u als zzp’er het meest geschikt is, dan komen er nog een paar aanvullende aspecten bij kijken.

Misschien heeft u nog geen keuze gemaakt en wilt u zich beter inlezen voordat er een definitieve keuze wordt gemaakt voor het leasen van een Audi. Wilt u op basis van aanvullende informatie een gedegen keuze maken en meer weten over de keuzes omtrent mobiliteit als zzp'er?

Wij hebben de belangrijkste zaken voor u op een rij gezet: