Een zakelijke auto leasen | Audi Nederland

Een Audi leasen:
zakelijk de beste keuze

Voor de zakelijke rijder is een auto leasen een voor de hand liggende keuze. Of u nu een wagenpark met een grote vloot onder uw hoede heeft, of dat u als mkb’er of zzp’er de beste auto zoekt, Audi heeft een ruime selectie aan auto’s die geschikt zijn voor zakelijk leasen.

Bij Audi kiest u niet alleen voor gemak en bewegingsvrijheid, bij ons heeft u ook eersteklas service en advies. Bekijk welke lease-mogelijkheid het beste bij u past.

Zakelijk leasen

Voordelen van zakelijk leasen:

• Vooraf bepaald maandtarief
• Geen omkijken naar reparatie en onderhoud
• Overzichtelijke administratie

Audi Operational Lease

Voor de ondernemer die gemak en zekerheid wil, biedt Audi de Full Operational Lease aan. Voor een vast bedrag per maand rijdt u weg in een gloednieuwe Audi. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij en aan het einde van uw contract levert u de auto gewoon in. Het enige dat u nog zelf regelt is het wassen en tanken van uw auto. Zelfs voor het tanken kunnen wij een brandstofpas voor u regelen.

 

Audi Financial Lease

Een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen: Audi Financial Lease. Deze leasevorm staat voor het zakelijk financieren van uw Audi. Ook bij financial lease betaalt u een vast bedrag per maand.

 

Audi Shortlease

Bent u op zoek naar een flexibele lease-optie? Dan is Audi Shortlease wellicht iets voor u. Hierbij is het mogelijk om tegen een scherpe prijs een contract af te sluiten voor een korte looptijd, van 12 tot 24 maanden.

 

Leasen als ZZP'er

Leasen als ZZP'er

Als zzp’er is mobiel zijn cruciaal. Door de wisselende opdrachten die zich door het hele land bevinden, bent u veel onderweg. Wat is allemaal belangrijk om te weten als u van plan bent om zakelijk te leasen als zzp’er? En kiest u voor financial lease, operational lease of shortlease?

Lees meer over leasen als ZZP'er