Zakelijk rijden met mobiliteitsoplossingen > Zakelijk rijden in een Audi. > Home > Audi Nederland

Zakelijk rijden

 • 1400x438_AA1_SB_141002.jpg
1400x438_AA1_SB_141002.jpg

Audi’s mobiliteitsoplossingen

Voor de zakelijke markt

oe is de zakelijke mobiliteit in uw onderneming op dit moment georganiseerd? Welke mobiliteitsoplossingen zijn er voor de toekomst? Door de ontwikkelingen van mobiliteitsmanagement is er op het gebied van zakelijk rijden steeds meer mogelijk. Bijvoorbeeld met ingebouwde rittenregistratie en het mobiliteitsbudget. Zo loopt Audi altijd voorop, ook op het gebied van zakelijk rijden.

 • 563x317_Mann_mit_Uhr_1.jpg
  Mobiliteitsmanagement

  Mobiliteitsmanagement draait om slimme oplossingen voor mobiliteit. Niet alleen voor het woon-werkverkeer, maar vooral om mobiliteitsoplossingen waarbij wensen van de individuele werknemers van een bedrijf centraal staan. Uit onderzoek is gebleken dat flexibilisering van arbeidstijden en mobiliteitsbudgetten bijdragen aan het terugdringen van het aantal kilometers in het woon-werkverkeer.

 • 563x317_lagerwagen.jpg
  Fleetmanagement

  Als transport een belangrijke rol speelt in uw onderneming, dan is goed fleetmanagement onmisbaar. Zeker als het leveren van producten of diensten op afgesproken tijden aan de orde is. Eén van de mobiliteitsoplossingen om inzicht te krijgen in de kosten is wagenparkbeheer. Maar wilt u fleetmanagement uitbesteden of houdt u het in eigen hand?

Tools voor fleetmanagement

De medewerker is zelf verantwoordelijk

Bij een mobiliteitsbudget zijn medewerkers zelf verantwoordelijk voor woon-werkverkeer en zakelijk reisgedrag. Het budget is niet alleen bedoeld als een vergoeding van reiskosten. Het is vooral ook een stimulans om slimmer om te gaan met verduurzamingen en een stimulans voor gedragsverandering. Bijvoorbeeld omdat bedrijfsdoelstellingen zoals de vermindering van CO2-uitstoot worden verwerkt in de samenstelling van het mobiliteitsbudget. Het budget biedt de medewerker meer keuzevrijheid en vraagt om een ander, persoonlijk advies.
Lees meer over mobiliteitsbudget

Wat te vermelden in de ritregistratie?

Een correcte rittenregistratie is essentieel voor de zakelijke administratie. Gelukkig is de rittenregistratie in veel auto’s tegenwoordig ingebouwd zodat u er nauwelijks meer omkijken naar heeft. Maar wat zijn de vereisten voor rittenregistratie en hoe helpt Audi u hierbij? We vertellen u er graag meer over.
Meer over Rittenregistratie

Een handige hulp bij het beheren van uw Audi

Dankzij de Audi Car Assistent staat u altijd in verbinding met uw Audi. Onze systemen worden steeds geavanceerder en slimmer. Voor de zakelijke markt en private lease-rijders is de app onmisbaar omdat je privéritten en zakelijke ritten makkelijk kunt scheiden. Zo kunt u gemakkelijk fiscale rapportages downloaden en ritinformatie inzien.
De Audi Car Assistant is standaard op de Audi A3 Lease Edition en de Audi Q2 #limited maar daarnaast ook achteraf leverbaar op bepaalde Audi A3 en Q2 modellen.
Meer over de Audi Car Assistant