Audi’s mobiliteitsoplossingen: mobiliteit op maat

Zakelijke mobiliteit in uw onderneming

Wat u en uw medewerkers nodig hebben qua mobiliteit verandert. Flexibiliteit en maatwerk zijn de nieuwe standaard en daar horen passende oplossingen bij. Door de ontwikkelingen van onze mobiliteit is er op het gebied van zakelijk rijden steeds meer mogelijk. Zo ook bij Audi. Wij vertellen u graag meer over onze mobiliteitsoplossingen.

Fleetmanagement

Als transport een belangrijke rol speelt in uw onderneming, dan is goed fleetmanagement onmisbaar. Zeker als het leveren van producten of diensten op afgesproken tijden aan de orde is. Eén van de mobiliteitsoplossingen om inzicht te krijgen in de kosten is wagenparkbeheer.

Maar wilt u fleetmanagement uitbesteden of houdt u het in eigen hand?

Fleetmanagement
883x496_aa8-p-121001.jpg

Mobiliteitsbudget

Steeds meer bedrijven willen bewuster omgaan met hun wagenpark. Een mobiliteitsbudget is dan een uitkomst. Hiermee kunnen werknemers mobiliteit inkopen voor een vast maandbedrag. Ze zijn daarnaast vrij om te kiezen of ze deze vergoeding willen gebruiken voor een (privé) geleasde auto, openbaar vervoer, de fiets of een combinatie. Zuinig rijden wordt hiermee gestimuleerd en het kan ook nog eens fiscaal voordeel opleveren.
Meer over een mobiliteitsbudget
vormen-zakelijke-mobiliteit2.jpg

Meer weten over zakelijk rijden?

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Audi-dealer voor meer informatie of persoonlijk advies.
Zoek uw dealer