The road to zero emission > Modellen > Audi Nederland
The road to zero emission.

The road to zero emission.

Audi Nederland Modellen
The road to zero emission

The road to zero emission.

Met e-tron, plug-in hybride, g-tron en de h-tron modellen zijn we de weg ingeslagen naar steeds minder CO2-uitstoot, met als uiteindelijk doel: niets, nul emissie.
Ontdek hier alles over onze recente ontwikkelingen, modellen en samenwerkingen.

Elektrisch

Elektrische mobiliteit en sportieve prestaties. Ontdek alle elektrische modellen die wij op dit moment hebben uitgebracht. Van de Audi e-tron tot de e-tron GT.

Audi e-tron road to zero

Audi plug-in hybride

Bij Audi nemen we elektrisch rijden meer dan serieus. Daarom hebben we naast de elektrische modellen ook veel nieuwe plug-in hybrides. Modellen die aan de ene kant milieuvriendelijk zijn en aan de andere kant sportief. Met een plug-in hybride kunt u zorgeloos naar uw vakantiebestemming door de krachtige benzinemotor, terwijl u uw dagelijkse kilometers volledig elektrisch rijdt. Zo krijgt u het beste van niet één, maar van twee Audi’s.

Audi g-tron

Voor meer duurzaamheid geven we graag wat meer gas – met Audi e-gas als duurzame energiedrager. Maak kennis met Audi g-tron.

Audi h-tron

Er zijn meer alternatieve brandstoffen dan waterstof. Toch is het de moeite waard om u erin te verdiepen – zodat u ziet wat het innovatieve concept achter Audi h-tron is.

Audi Nederland Modellen
The road to zero emission