Overige informatie > Autoverzekering > Home > Audi Nederland

Overige informatie

 • 1400x438_lifestyle3.jpg
1400x438_lifestyle3.jpg
 • 320x160_ADIV_P_10258.jpg
  Contact

  Wilt u meer informatie over onze producten en diensten of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 033-4791721.

 • 320x160_ADIV_P_10275.jpg
  Klachtenformulier

  We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten. Toch kan het gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Wanneer u ons dit laat weten, dan kunnen we hier ook iets mee doen. Wij nemen de klacht in behandeling en laten u weten wanneer u een reactie van ons kunt verwachten.

  Ga naar het klachtenformulier
 • 320x160_ADIV_P_10264.jpg
  Wie zijn wij

  De Audi Car Insurance is een initiatief van Audi Financial Services. Audi Financial Services bemiddelt in verzekeringen voor zowel de particuliere als zakelijke rijder. Onze verzekeringsproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met en komen tot stand bij VVS Assuradeuren B.V.

Voordelen uitgelegd

Aankoopwaarderegeling van 1, 3 tot zelfs 5 jaar

De 5-sterren all risk Audi Car Insurance biedt u standaard 1 jaar aankoopwaarderegeling. Na diefstal of total loss rijdt u dankzij deze regeling gewoon weg in een nieuwe Audi of een Audi occasion van hetzelfde type en dezelfde uitvoering. U kunt deze periode uitbreiden naar 3 of zelfs 5 jaar.

Koopt u een nieuwe Audi?
Zolang de aankoopwaarderegeling van toepassing is, houden we zelfs rekening met een eventuele prijsverhoging van 15%.
Unieke extra premiebescherming

Bij vrijwel alle verzekeraars loopt u na het claimen van schade nog eens extra financiële schade op doordat zowel uw WA- als casco premie verhoogd worden in de jaren daarop. Ook als er sprake is van eenzijdige schade, dus zonder tegenpartij. Dat vinden wij niet eerlijk. Daarom betaalt u bij ons in dat geval alleen méér casco premie, maar blijft de WA premie gelijk of daalt die zelfs. En dat scheelt u zomaar honderden euro’s.
Extra accessoires voordelig meeverzekeren

Bij de Audi Car Insurance zijn accessoires van uw Audi tot € 2.000 gratis verzekerd. Wilt u een hoger bedrag aan accessoires verzekeren? Dan heeft u de keuze om uw accessoires voor € 3.000 of € 5.000 voordelig mee te laten verzekeren.
Schadeherstel via uw Audi dealer met 100% originele onderdelen

Om uw Audi weer in originele staat te herstellen, bent u bij de Audi dealer aan het juiste adres. Als geen ander bent u daar verzekerd van een vakkundige reparatie door specialisten die werken met 100% originele onderdelen. Nog een voordeel? Geen waardeverlies bij inruil van uw Audi. Kortom, u gaat er in geen enkel opzicht op achteruit.
Vervangend vervoer inbegrepen

Uw mobiliteit is belangrijk. Daarom kunt u rekenen op vervangend vervoer* tijdens schadeherstel, diefstal of total loss. Het enige dat u betaalt zijn de brandstofkosten. Zo bent u tot wel 30 dagen verzekerd van mobiliteit en gaat u er ook in dat opzicht niet op achteruit.

*Met uitzondering van ruitschade.
Tweede autoregeling

Heeft u al een auto bij ons verzekerd, dan krijgt u op de tweede auto dezelfde korting. Deze korting geldt niet voor inwonende kinderen.
Bonuskorting op uw premie

Bij de Audi Car Insurance geldt een maximale BM(*) korting op uw premie van maar liefst 75%. Bovendien nemen wij het reeds opgebouwde aantal schadevrije jaren van uw huidige verzekeraar over. Zo wordt overstappen dus wel heel aantrekkelijk.

*Bonus / malus korting op basis van de opgebouwde schadevrije jaren

Aanvullende zekerheid

Extra accessoires voordelig meeverzekeren

Bij de Audi Car Insurance zijn accessoires van uw Audi tot € 2.000 gratis verzekerd. Wilt u een hoger bedrag aan accessoires verzekeren? Dan heeft u de keuze om uw accessoires voor € 3.000 of € 5.000 voordelig mee te laten verzekeren.
Aankoopwaarderegeling van 3 of 5 jaar

De 5-sterren all risk Audi Car Insurance biedt standaard 1 jaar aankoopwaarderegeling. Wilt u langer gebruik maken van deze aankoopwaarderegeling, dan kunt u deze dekking uitbreiden naar 3 of zelfs 5 jaar.
 
U betaalt nooit teveel

Wanneer de periode van de aankoopwaarderegeling na 3 of 5 jaar verloopt, of als uw Audi 8 jaar wordt, dan stopt de dekking. U betaalt vanaf dat moment ook geen premie meer. Zo betaalt u nooit teveel.
Schadeverzekering voor inzittenden

Voor een klein bedrag extra per maand verzekert u inzittenden mee tot wel € 1.000.000. We vergoeden de persoonlijke schade van alle inzittenden bij een ongeval, zoals bijvoorbeeld een kapotte bril, schade aan bagage, blijvende invaliditeit of arbeidsongeschiktheid. De uitkering vindt plaats ongeacht wie de schade heeft aangericht.
Rechtsbijstand voor motorrijtuigen

Als bij een verkeersongeval persoonsschade ontstaat door schuld van een ander, krijgt u rechtsbijstand voor het verhalen van die schade. Letselschade, smartengeld, gederfde inkomsten en juridische kosten zijn voorbeelden van persoonsschade. Natuurlijk heeft u met de Rechtsbijstand voor motorrijtuigen ook recht op onze verhaalservice. En raakt u betrokken bij een geschil in verband met het aanschaffen, onderhouden en vervangen van uw Audi? Ook dan kunt u rekenen op onze juridische hulp.

Voorwaarden

Download hier het digitale bestand van de polisvoorwaarden van de 3-sterren en 5-sterren Audi Car Insurance. Daarnaast vindt u de dienstenwijzer en de verzekeringskaarten.
Voorwaarden & dienstenwijzer

 • 563x317-home.jpg
  ​Audi Car Insurance

  Alle dekkingen in een overzicht, maar maak ook gerust gebruik van onze extra voordelen.

  Home autoverzekering
 • 563x317-contact.jpg
  Direct contact - Wij helpen u graag.

  Heeft u vragen over de ​Audi Car Insurance?
  Bel ons gerust op 033-4791721.
  Schade melden kan via 088-6680890.

  Contact
 • 563x317-schade.jpg
  Hulp bij schade - Dat is natuurlijk al vervelend genoeg.

  Wij helpen u graag weer op weg. Schade direct telefonisch doorgeven?
  Bel ons via 088-6680890.

  Schade melden