• SQ8 TDI
  SQ8 TDI
  Consumentenadviesprijs:
  € 162.200,00
  Gemiddeld brandstofverbruik:
  7,8 l/100 km
  Gemiddelde CO2 emissie:
  206–204 g/km
 • RS Q8
  RS Q8
  Consumentenadviesprijs:
  € 199.700,00
  De Audi RS Q8 is het nieuwe topmodel binnen Audi’s Q-serie. Hij combineert de power van RS met de stijl van een premium coupé en flexibiliteit van een grote SUV.
  Gemiddeld brandstofverbruik:
  12,1 l/100 km
  Gemiddelde CO2 emissie:
  277–276 g/km
A6 allroad quattro > A6 > Home > Audi Nederland
Stoer, veelzijdig en comfortabel: de Audi A6 allroad quattro

A6 allroad quattro

Vanaf: € 89.070,00

Stoer, veelzijdig en comfortabel:
de Audi A6 allroad quattro


De Audi A6 allroad quattro biedt alle praktische eigenschappen van een Avant, verpakt in een extra stoer uiterlijk. De techniek maakt waar wat het design belooft, want met zijn standaard quattro vierwielaandrijving, instelbare luchtvering en voldoende bodemspeling kan deze auto ook echt wat zodra u het asfalt verlaat. Voeg daar de onberispelijke afwerking, verregaande digitalisering en strakke lijnen aan toe en u begrijpt dat de Audi A6 allroad quattro op elk terrein een stoere, veelzijdige en comfortabele alleskunner is.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
 • Adaptieve luchtvering is standaard. De rijhoogte wordt automatisch aangepast op basis van de rijomstandigheden. Bij snelheden boven 120 km/h zakt het koetswerk bijvoorbeeld 15 mm. In offroad-modus gaat de carrosserie 30 tot 45 mm omhoog.

 • De Audi A6 allroad quattro heeft een eigen grille-ontwerp met verticale chroomspijlen.

 • Op elegante manier straalt de Audi A6 allroad quattro daadkracht uit, bijvoorbeeld met zijn aankleding van wielkastranden, dorpels en bumpers in een contrasterende kleur.

 • Het draait allemaal om deze beroemde techniek: de standaard quattro permanente vierwielaandrijving van de Audi A6 allroad quattro.

 • De Audi A6 allroad quattro is ongekend veelzijdig. Representatief voor zakelijk gebruik, praktisch voor het gezin en stoer en sterk tijdens verre vakanties.

 • Voor nog meer karakter is er het allroad-interieurpakket met onder meer deze aluminium dorpellijsten.

 • De materialen en kleurencombinaties zijn een treffend voorbeeld van het hoge kwaliteitsniveau en de strakke stijl van de Audi A6 allroad quattro.

 • Hightech met een warme touch. Digitale schermen zijn smaakvol gecombineerd met fraai leder en karakteristieke houtsoorten. Uw eigen smaak is bepalend voor de uitstraling.

 • De menu’s zijn aangepast aan de technische capaciteiten van de Audi A6 allroad quattro. Zo is op het bovenste touchscreen de carrosseriehoek inzichtelijk te maken.

Een intense rijervaring

Zijn veelzijdige eigenschappen lopen als een rode draad door het verhaal van de Audi A6 allroad quattro. De standaard quattro vierwielaandrijving levert een goede tractie op en draagt bij aan de veiligheid en de vlotte rijeigenschappen. De geïntegreerde ultra-technologie registreert permanent de rijomstandigheden en past de verdeling daarop aan. De eveneens standaard luchtvering met adaptieve dempers regelt automatisch de rijhoogte. Ten opzichte van de A6 Avant is maximaal 45 millimeter extra bodemspeling beschikbaar. Met Audi drive select beïnvloedt u daarnaast diverse parameters. Er zijn zeven instellingen, waaronder Allroad en Offroad.

Onder de motorkap ligt altijd een 3.0 V6 TDI-motor met 48-volt elektrificatie en vermogens van 170 kW/231 pk, 210 kW/286 pk of 257 kW/349 pk. Daarmee is de Audi A6 allroad quattro een serieus snelle auto, die in de sterkste versie in 5,2 seconden van 0 naar 100 km/h kan.

Audi A6 allroad quattro
Meer over de rijdynamiek
Bekijk de grote bagageruimte

Digitaal dashboard

Alle infotainmenttechnologieën zijn binnen handbereik geplaatst en zorgen voor minimale afleiding. De optionele ‘Audi virtual cockpit plus’ is een volledig digitaal instrumentarium. Op dit 12,3 inch high-res HD-scherm ziet u de gebruikelijke snelheidsmeter en toerenteller. U heeft keuze uit een klassieke, dynamische en sportieve presentatie. Bij de optionele ‘MMI navigatie plus met MMI touch response’ is gebruik van Audi connect¹ inbegrepen. De bediening van alle onboard- en onlinetoepassingen werkt via de beide touchscreens in de middenconsole en met spraaksturing.

Dashboard Audi A6 allroad quattro
Meer over bediening en infotainment

Opvallende en doeltreffende verlichting

De vooruitstrevende koplampen passen naadloos bij de strakke uitstraling van de Audi A6 allroad quattro. De standaard led-units zijn optioneel te vervangen door HD-matrix led-koplampen. Deze passen hun lichtbeeld voortdurend aan de omstandigheden aan. Ook dynamische knipperlichten zijn dan inbegrepen. Uw auto heeft zo goed herkenbare verlichting met een duidelijke meerwaarde voor u en uw medeweggebruikers.

HD-matrix led-koplampen Audi A6 allroad quattro

Populaire configuraties

A6 allroad quattro 50 TDI tiptronic met
 • Automatische airconditioning met vier zones
 • Interieurvoorverwarming
Nu configureren
 • A6 allroad quattro
 • A6 allroad quattro Pro Line Plus 55 TDI tiptronic
1
Kijk voor informatie over Audi connect op www.audi.nl/connect of raadpleeg uw Audi dealer.
2
Amazon Alexa is een toepassing binnen Audi connect. Kijk voor informatie over de beschikbaarheid op www.audi.nl/connect of raadpleeg uw Audi dealer. Amazon, Alexa en alle bijbehorende logo’s zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of dochterondernemingen daarvan.
3
Goed om te weten: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen. Zij ondersteunen de bestuurder. Die blijft zelf verantwoordelijk, onder andere door goed op te letten in het verkeer.