De Audi A6 Avant van morgen > A6 > Audi Nederland
Audi A6 Avant e-tron concept

Audi A6 Avant e-tron concept{ft_conceptcar}

De Audi A6 Avant van morgen*

De Audi A6-familie wordt volledig elektrisch. Hoe dat eruit kan zien, toont de nieuwe Audi A6 Avant e-tron concept*. De volledig elektrische Audi A6 Avant e-tron concept is de nieuwe voorbode van de toekomstige, dan elektrisch aangedreven Audi A6-familie. Vergeleken met de Sportback-uitvoering Audi A6 e-tron concept uit 2021 legt het nu gepresenteerde concept, zoals de naam Avant al aangeeft, de nadruk meer op elegant praktisch gebruiksgemak.

Frontansicht des Audi A6 Avant e-tron concept

Verhelderende lichttechniek

Bij de koplampen en achterlichten bereiken digitale matrix-ledtechniek en digitale oled-techniek een hoge mate van helderheid en functionaliteit op een klein vlak. Ook maken ze personaliseerbare lichtsignaturen mogelijk. Drie led-projectoren met hoge resolutie aan de carrosserie kunnen met op de grond geprojecteerde lichtbeelden de inzittenden van de auto begroeten, of met waarschuwingssymbolen op de grond andere verkeersdeelnemers waarschuwen.

Fotoimpressie
Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
a6e_2022_3923..jpg
a6e_2022_3923..jpg
Seitenansicht des Audi A6 Avant e-tron concept vor einer Häuserfront

Innovative basis

Kenmerkend voor de Audi A6 Avant e-tron concept* is de plat naar achteren aflopende dakboog met schuine D-stijl. De lengte van 4,96 meter en de breedte van 1,96 meter, evenals de carrosseriehoogte van 1,44 meter positioneert deze concept car in de automobiele topklasse.

Heckansicht des Audi A6 Avant e-tron concept

Het design

Het design van de Audi A6 Avant e-tron concept* heeft geen scherpe randen, alleen zachte overgangen tussen convex en concaaf gevormde vlakken, wat resulteert in zachte schaduwverlopen. 22 inch wielen en korte overbouwen, een lage passagiersruimte en de ruime Avant-dakboog geven de auto sportieve proporties

 • 1920x1080-desktop-g22-avant-going-electric-13622B01.jpg
  De Avant van morgen

  De Audi A6-familie wordt volledig elektrisch. Hoe dat eruit kan zien, toont de nieuwe Audi A6 Avant e-tron concept*.

  Lees meer
 • 1920x1080-desktop-g22-avant-going-electric-13622B09-laenderabsprung.jpg
  Een blik in de toekomst

  Studies en concept cars laten vandaag al zien hoe de mobiliteit van morgen er zal uitzien. Ontdek hier met de Audi A6 e-tron concept* nog een voorbode van een nieuw tijdperk.

  Lees meer