1300x551-selectieplusheader.jpg

Algemene verkoopinformatie

Adviesprijzen Alle consumentenprijzen die op Audi.nl, in de carconfigurator en in de prijslijst staan zijn inclusief BTW en BPM en exclusief kosten rijklaar maken, verwijderings/recyclingsbijdrage en leges. Bovendien zijn alle genoemde prijzen consumentenadviesprijzen. Hieronder vindt u een uitleg over verschillende additionele kosten.
Afleverkosten De afleverkosten bestaan o.a. uit: transport, deconserveren, nul-beurt, kentekenplaten, volle tank brandstof, gevarendriehoek, verbandtrommel en reservelampjes (niet voor xenon-licht). Het overzicht onderaan deze pagina betreft de advieskosten voor het rijklaarmaken vanuit Pon's Automobielhandel B.V. De verschillende Audi dealers kunnen hiervan afwijken. De definitieve kosten voor het rijklaarmaken van uw Audi zijn opvraagbaar bij uw dealer.
Kosten recylings/verwijderingsbijdrage Sinds 1 januari 1995 moet op grond van de Wet milieubeheer voor elke nieuwe auto een recyclingbijdrage worden afgedragen. Deze bedraagt in 2017 € 42,50 inclusief BTW. De recyclingbijdrage komt ten gunste van ARN, een initiatief van de autobranche die in ARN wordt vertegenwoordigd door RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA en STIBA. Voor hybride en elektrische auto’s zoals de e-tron modellen van Audi geldt een extra beheerbijdrage van € 180,00 inclusief BTW voor het inzamelen en verwerken van de li-ion-accu’s. ARN heeft ten doel om auto’s aan het einde van de levensduur in te zamelen en op milieuvriendelijke wijze te demonteren voor hergebruik van het materiaal. De wettelijke verplichting van de recyclingbijdrage financiert het project en bepaalt in belangrijke mate het succes ten bate van een schoner milieu.
Leges De kentekenkosten voor 2017 bedragen € 45,06. Hieronder vallen het verzorgen van een kentekenbewijs, de tenaamstelling en het overschrijvingsbewijs van een nieuwe auto.

De kosten voor alle Audi-modellen zijn hieronder weergegeven

algemene-verkoop-informatie-2017.jpg
Wijzigingen en drukfouten. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. 
Disclaimer Hoewel de informatie op deze website of andere communicatie-uitingen permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website of andere communicatie-uitingen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

20 december 2016