Audi Selectie :plus > Audi occasions > Home > Audi Nederland

Audi Selectie :plus

Audi Selectie :plus Onmiskenbaar Audi.

Audi Selectie :plus occasions onderscheiden zich op tal van punten. Om te beginnen moet de Audi altijd jonger zijn dan 6 jaar en heeft de Audi minder dan 160.000 kilometer gereden. Daarnaast kunt u rekenen op de volgende zekerheden:

:plus 130-puntencheck

Altijd uitgebreid gecontroleerd op 130 belangrijke onderdelen.

Audi occasions in topconditie staan bij onze Audi Selectie :plus dealers. Zij hebben altijd een grote voorraad jonge Audi-occasions. En dankzij de 130-puntencheck weet u zeker dat de auto’s in goede staat zijn. Elk detail, ieder onderdeel en elke functie is nauwkeurig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd met Audi Originele Onderdelen en hierdoor weer zo goed als nieuw.

Pas als een Audi een goedgekeurde checklist heeft, wordt hij aangeboden als Audi Selectie :plus occasion. De 130-puntencheck is zichtbaar in de auto.

:plus Garantie

Op een Audi Selectie :plus occasion zit 12 maanden garantie. Hierdoor bent u verzekerd van eersteklas Audi-kwaliteit. Het is mogelijk om met de dealer andere afspraken te maken met betrekking tot de duur van de garantie. Deze afspraken worden altijd vastgelegd in het garantiecertificaat.

Met Audi Selectie :plus weet u waar u aan toe bent. Er zit een uitgebreide garantie op iedere Audi die in dit programma valt. Als uw Audi nog fabrieksgarantie heeft, geeft Audi Car Plus Assurance u voor de periode erna extra zekerheid tegen onverwachte reparatiekosten.

:plus Autohistorie

De historie van uw Audi Selectie :plus occasion is bekend bij uw Audi dealer. Vaak omdat hij deze auto zelf heeft geleverd, onderhouden en weer heeft ingeruild.

Naast de afleveringsgegevens bevat de autohistorie ook de onderhoudsgegevens. De auto is volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden. Uw Audi dealer controleert dat in de fabriekssystemen. Dit gebeurt aan de hand van het Digitaal Serviceplan en het Audi Serviceplan dat bij of in de auto aanwezig is.

:plus Gecontroleerde kilometerstand

De kilometerstand van een Audi Selectie :plus occasion klopt altijd, deze hebben namelijk altijd een aantoonbaar bewijs dat de kilometerstand juist is. Dit bewijs is afgegeven door de NAP (Stichting Nationale Autopas).

:plus 14 dagen of 1.000 kilometer omruilgarantie

Wij bieden u zekerheid, ook als u zich bedenkt en liever een andere Audi Selectie :plus occasion wilt.

U denkt de ideale Audi gevonden te hebben, maar komt er in de praktijk achter dat belangrijke behoeftes onvervuld blijven. Dan is het een hele geruststelling dat u een Audi Selectie :plus occasion binnen veertien dagen en/of 1.000 kilometer, in dezelfde staat als bij levering, voor een gelijkwaardig exemplaar kunt omruilen. Tegen bijbetaling rijdt u zelfs weg in een hoogwaardigere gebruikte auto. De Audi dealer legt u graag uit wat de spelregels zijn.

:plus Mobiliteitsgarantie

Hulp bij pech: een geruststellend idee.

Elke Audi Selectie :plus auto heeft Audi Mobiliteitsgarantie. Hierdoor kan de reis weer snel worden voortgezet wanneer u onverhoopt met pech langs de weg komt te staan. De dichtstbijzijnde Audi dealer of een professionele hulpverlener helpt, repareert ter plekke, biedt vervangend vervoer aan of zorgt voor een hotelovernachting. Deze garantie kan gelden voor het hele leven van uw Audi. De enige voorwaarde is dat u het onderhoud aan de auto volgens de fabrieksvoorschriften tijdig door de Audi dealer laat uitvoeren en de geadviseerde reparaties laat verrichten.

:plus Financieren

Profiteer van een financiering op maat, afgestemd op uw wensen, keuzes en Audi.

Ga met een gerust hart op weg omdat ook het financiële gedeelte bij aanschaf van een Audi Selectie :plus occasion goed is geregeld. Uw Audi dealer levert niet alleen een auto naar wens, maar informeert u ook over de mogelijkheden om deze te financieren.

Voor de particuliere rijder is er het Audi Privé Plan en voor de zakelijke rijder Audi Financial Lease. Twee doordachte betaalplannen met vaste maandlasten, een vaste looptijd en een vaste scherpe rente.
Meer informatie

:plus Verzekeren

Het is altijd een prettig idee dat u goed verzekerd bent.

Iedere auto die de showroom uitrijdt, moet natuurlijk verzekerd worden. U kiest bewust voor een Audi, dan kiest u toch ook bewust voor een Audi Car Insurance. Een unieke autoverzekering speciaal afgestemd op uw Audi. Met uitstekende voorwaarden tegen een scherpe premie. U profiteert van de aantrekkelijke aanschafwaarderegeling, waarbij tot wel 5 jaar de aanschafwaarde wordt vergoed. Uw Audi Selectie :plus dealer heeft alle informatie in huis over de Audi Car Insurance.
Lees meer over Audi autoverzekeringen

:plus Inruil

Altijd mogelijk om uw huidige auto in te ruilen.

Als u een Audi Selectie :plus occasion op het oog heeft, kunt u vanzelfsprekend ook uw oude auto inruilen. De Audi dealer zal de staat van de auto beoordelen en vervolgens een inruilvoorstel uitbrengen.

:plus Proefrit

Ontdek op de weg waarom u bij elkaar past.

U weet pas echt wat de juiste auto voor u is door erin te rijden. De Audi dealer zal u dan ook met veel plezier de sleutels overhandigen van de Audi Selectie :plus occasion van uw voorkeur, zodat u tijdens een uitgebreide proefrit kunt ontdekken waarom u bij elkaar past.
Audi Selectie :plus occasions 320x160_AGW_P_161022.jpg

Zoek in ons aanbod Audi occasions met het Audi Selectie :plus label.

130 punten check

Dankzij de 130 punten check weet u dat onze occasions in goede staat zijn.

Audi Selectie :plus dealers selectie-plus-dealer.jpg

Onze Audi dealers helpen u graag verder.