• SQ8 TDI
  SQ8 TDI
  Consumentenadviesprijs:
  € 162.200,00
  Gemiddeld brandstofverbruik:
  7,8 l/100 km
  Gemiddelde CO2 emissie:
  206–204 g/km
 • RS Q8
  RS Q8
  Consumentenadviesprijs:
  € 199.700,00
  De Audi RS Q8 is het nieuwe topmodel binnen Audi’s Q-serie. Hij combineert de power van RS met de stijl van een premium coupé en flexibiliteit van een grote SUV.
  Gemiddeld brandstofverbruik:
  12,1 l/100 km
  Gemiddelde CO2 emissie:
  277–276 g/km

Audi Selectie :plus

Onmiskenbaar Audi.

Bij alle Audi occasions staat veiligheid vóór alles, net als zekerheid. Audi Selectie :plus occasions onderscheiden zich op deze punten. U kunt rekenen op een reeks aan zekerheden.Financier uw Audi occasion tegen 4,99% rente.

U kunt rekenen op de volgende zekerheden:

 • Audi_130-puntencheck-563.jpg
   

  Dankzij de 130-puntencheck weet u zeker dat elke Audi in goede staat is. Elk detail, ieder onderdeel en elke functie is nauwkeurig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd met Audi Originele Onderdelen en hierdoor weer zo goed als nieuw. De 130-puntencheck is zichtbaar in de auto.

  Bekijk video
 • Audi-selectie-plus-garantie-537.jpg
   

  Uiteraard zit er garantie op elke Audi occasion. Bij een Audi Selectie :plus occasion hoort 12 maanden uitgebreide garantie. Hierdoor bent u verzekerd van eersteklas Audi-kwaliteit. Het is mogelijk om met de dealer andere afspraken te maken met betrekking tot de duur van de garantie. Deze afspraken worden vastgelegd in het garantiecertificaat. Wellicht geldt er zelfs nog een langere garantieperiode.

 • Audi_plus_autohistorie-563.jpg
   

  De historie van elke Audi Selectie :plus occasion is bekend bij de Audi dealer. Vaak omdat hij deze auto zelf heeft geleverd, onderhouden en weer heeft ingeruild. Naast de afleveringsgegevens bevat de autohistorie ook de onderhoudsgegevens. De auto is volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden.
  De kilometerstand van een Audi Selectie :plus occasion klopt altijd. Daar kunt u van op aan. Deze heeft namelijk altijd een aantoonbaar bewijs dat de kilometerstand juist is. Dit bewijs is afgegeven door de NAP (Stichting Nationale Autopas).

 • Audi_plus_proefrit_en_inruil-563.jpg
   

  Ontdek op de weg welke de juiste Audi Selectie :plus is. U bent van harte welkom om te rijden met de Audi occasion naar uw voorkeur. Zo kunt u tijdens een uitgebreide proefrit ontdekken welke het beste bij u past. En er is altijd de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen.

 • Audi-omruilgarantie-563.jpg
   

  Wij bieden u zekerheid vóór alles. Ook als u zich bedenkt en toch liever die andere Audi occasion kiest. Binnen 14 dagen en 1.000 kilometer kunt u de Audi Selectie :plus occasion omruilen voor een gelijkwaardig exemplaar. Uiteraard verwachten we wel dat deze in dezelfde staat is als bij aflevering. De Audi dealer helpt u hier graag mee verder.

 • Audi_plus_financieren-563.jpg
   

  U gaat met een gerust hart op weg als ook het financiële gedeelte van de aanschaf van uw nieuwe Audi occasion goed geregeld is. En dat kan heel eenvoudig bij de dealer geregeld worden.

  De financiering van Audi Financial Services stelt u zelf samen. Zo bepaalt u zelf de looptijd en slottermijn. Bij Audi Financial Services maken wij slim gebruik van de hoge restwaarde van uw Audi. En dat merkt u aan de lage maandlasten.

 • Audi_plus_verzekeren-563.jpg
   

  Iedere auto die de showroom uitrijdt, moet natuurlijk verzekerd zijn. U kiest bewust voor een Audi en kiest dan natuurlijk ook voor een goede autoverzekering, de Audi Car Insurance. De Audi dealer heeft alle informatie in huis om u hierbij te assisteren.

  Lees meer over Audi autoverzekeringen
 • Audi_plus_mobiliteitsgarantie-563.jpg
   

  Hulp bij pech is een geruststellend idee. Elke Audi Selectie :plus occasion die u laat onderhouden bij uw dealer heeft recht op mobiliteitsgarantie. Mocht u dan pech hebben, dan kan de reis weer snel worden voortgezet. De dichtstbijzijnde Audi dealer of een professionele hulpverlener helpt, repareert ter plekke, biedt vervangend vervoer aan en regelt zelfs een hotelovernachting mocht dat nodig zijn. En dat kan voor het gehele leven van uw Audi gelden.

 • legepixel.png