Adaptive cruise control > Audi functions on demand | Audi Nederland > Audi Nederland

Adaptive cruise control
in uw Audi

De adaptive cruise control ondersteunt de bestuurder door de ingestelde snelheid vast te houden en voldoende afstand tot de voorligger te bewaren.

Kort of lang

Flexibiliteit in optima forma: via de myAudi-app voegt u in een bestaande auto 'over the air' een originele fabrieksoptie toe. U bepaalt zelf hoe lang u daarvan gebruik wilt maken.

Dit kost het*
1 maand op proef**

1 maand

6 maanden

1 jaar
€ 1

Vanaf € 15,50

Vanaf € 81

Vanaf € 156,50
Voeg de Adaptive cruise control in uw Audi toe via Audi functions on demand

Automatisch afstand bewaren tot de voorligger

De adaptive cruise control inclusief Audi pre sense front regelt de afstand tot een voorligger, wat bijdraagt aan het rijcomfort. Met handbak werkt dit van 30 tot 210 km/h en met S tronic van 0 tot 210 km/h.

In combinatie met S tronic-transmissie geldt: in langzaam rijdend en stilstaand verkeer en in files remt de techniek de auto af tot stilstand en kan daarna automatisch weer versnellen. Afhankelijk van de tijd dat de auto volledig stilstaat, is automatisch verder rijden mogelijk. U heeft de keuze uit vijf afstanden tot aan de voorligger. Via Audi drive select of het menu van de adaptive cruise control is ook de systeemdynamiek in te stellen.

Audi pre sense waarschuwt als een kritieke situatie is herkend en verkleint zo het ongevalsrisico.

De systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen. Zij ondersteunen de bestuurder. Die blijft zelf verantwoordelijk, onder andere door goed op te letten in het verkeer.

Download de myAudi- app en test de adaptive cruise control
Voetnoten bij de prijzen
*
Alle bedragen zijn inclusief btw. Prijswijzigingen voorbehouden. De enige geldige prijs is die die op het moment van aankoop in de myAudi-app wordt getoond.
**
U mag elke optie binnen 'functions on demand' één keer uitproberen. Dit is voorbehouden aan maximaal twee geregistreerde gebruikers per auto per jaar.