1300x551_QU_DV_10022.jpg

iPod-voorbereiding

Met de iPod-voorbereiding bedient u de Apple iPod in uw auto net zo eenvoudig alsof het een ingebouwde cd-wisselaar is. Een mooie manier om naar duizenden liedjes te luisteren. Via de radio of het optionele multifunctionele stuurwiel selecteert u nummers en afspeellijsten in uw Audi A3, Audi A4 Cabriolet of Audi TT.

De iPod-voorbereiding is aangesloten op de regeling van de cd-wisselaar. De radio of het navigatiesysteem herkent de iPod-voorbereiding dus als cd-wisselaar. Daarom zijn muziektracks op de iPod te zoeken en selecteren met de knoppen van de radio of het navigatiesysteem met MMI bedieningsmenu, net zoals dat met een cd-wisselaar het geval is. Omdat beide dezelfde radio-aansluiting benutten, zijn de cd-wisselaar en iPod-adapter niet tegelijkertijd te gebruiken.

Voor de auto zijn de afspeellijsten van de iPod hetzelfde als cd's en daarom verschijnen ze als CD1-CD5 in het menu. Onder CD6 staan alle titels die op de iPod zijn opgeslagen. Andere informatie die op de iPod is inbegrepen, bijvoorbeeld over artiest, titel, album en genre, wordt door de iPod-voorbereiding niet overgenomen.

Op het display van de radio of Navigatiesysteem plus met MMI bedieningsstructuur worden de actuele afspeellijst, actuele titel en weergaveduur van de titel getoond.

Ondersteunde spelers

Op de adapter van de iPod-voorbereiding zijn iPods met Dock Connector (een platte 30-pens stekker) aan te sluiten. Met de bij levering inbegrepen adapter zijn diverse iPods aan de voorbereiding te koppelen. iPod-modellen zonder Dock Connector, bijvoorbeeld de types die alleen een USB- of FireWire-aansluiting hebben, zijn niet aan de auto te koppelen. Uw Audi dealer geeft u graag exacte informatie over de iPod-modellen die ondersteund worden.
Uw Audi dealer weet raad 320x110_Serviceberater_Kundin_Counter_1.jpg

De officiële Audi dealer is de beste vraagbaak voor alles wat met uw Audi te maken heeft. Dus ook voor vragen over het gebruik van uw iPod in de auto.