Audi drive select > Home > Audi Nederland

Duurzaamheid

  • 1400x438-drive-select1.jpg
1400x438-drive-select1.jpg

Audi drive select

Met dit innovatieve systeem om de rijdynamiek te bepalen zijn technische componenten zoals de motor, versnellingsbak, besturing, demping en het sportdifferentieel op elk moment aan de persoonlijke smaken aan te passen.

Met Audi drive select is het autokarakter effectief aan te passen aan de rijsituatie, de wegconditie en de persoonlijke voorkeuren

Instellen van de autokarakteristiek met behulp van de standen Auto, Comfort, Dynamic, Efficiency en Individual. Dan wordt de werking aangepast van de stuurbekrachtiging en verandert de motorkarakteristiek resp. de schakelmomenten. Ook veranderen de instellingen van optionele componenten zoals dynamic steering, het sportonderstel met demperregeling en quattro met sportdifferentieel. De efficiencystand laat de motor, versnellingsbak, klimaatregeling alsmede (adaptive) cruise control met een zuinigere basissetting werken. De allroad en Q modellen die luchtvering hebben krijgen de liftmodus en allroad modus. De modus Individual is alleen aanwezig in combinatie met een MMI navigatiesysteem.

In het kort:

  • Individuele afstemming van de auto
  • Meer dynamiek, comfort of efficiency
  • Via MMI extra mogelijkheden tot personalisering
  • De efficiencystand kan helpen brandstof te besparen en de uitstoot te verminderen

Meer innovatie

Audi assistentiesystemen 563x317-parkeerassistent.jpg

Deze moderne assistentiesystemen dragen bij aan het comfort, helpen de auto onder controle te houden, gemakkelijk in te parkeren, brandstof te besparen of een aanrijding te voorkomen.

Audi connect Audi_connect_Grafik_320x160_new.jpg

Met Audi connect bent u via de in de auto geïntegreerde datamodule verbonden met de rest van de wereld.
Zo hebt u altijd toegang tot online informatie zoals bijvoorbeeld het weer, nieuws, verkeersinformatie, actueel beeldmateriaal van Google Earth™ en Google Street View™* en de Audi music stream.

Audi connect instellen 563x317-Audi-video.jpg

Praktische handleidingen op video en als download met daarin alle informatie die u nodig heeft om optimaal gebruik te kunnen maken van Audi connect.