Audi Operational Lease > Audi Financial Services > Home > Audi Nederland

Audi Operational Lease

  • 1400x438_operational-lease.jpg
1400x438_operational-lease.jpg

Audi Operational Lease

Wanneer u uw financiële middelen wilt blijven aanwenden voor de kernactiviteiten van uw onderneming, kies dan voor Audi Operational Lease. De inhoud, omvang en daarmee de tarieven van het operational leasecontract zijn geheel af te stemmen op uw wensen.

Het is goed om te weten dat de economische risico’s die autorijden met zich mee kan brengen, uit handen worden genomen. De service van Audi Financial Services is erop gericht dat u zorgeloos kunt rijden. Ieder operationeel leasecontract is daarom gebaseerd op een full operational leasevorm.

Componenten uit het Audi Operational Lease contract

• Reparatie, onderhoud en banden
• Vervangend vervoer
• Verzekering (All-Risk)
• Afschrijving
• Rente
• Houderschapsbelasting
• Optioneel kunt u nog een tankcard toevoegen

Uw Audi dealer is in alle gevallen het enige aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud én de vervanging van banden voor uw Audi. U hoeft dus niet naar een ander, onbekend garagebedrijf om daar bijvoorbeeld de banden te laten vervangen. Dit geldt ook voor eventuele schadeherstel aan uw auto.

Aantrekkelijke verzekeringsvoorwaarden

De verzekering bestaat uit een unieke All-Risk verzekering die in geval van diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van uw Audi dekt. U sluit hiermee elk financieel risico uit. Wanneer u schade mocht hebben aan uw auto zorgen wij dat er schadesturing plaatsvindt.

Vervangend vervoer

Omdat mobiliteit voor u belangrijk is, is het leasecontract voorzien van vervangend vervoer. Dus wanneer de auto langere tijd voor onderhoud en/of reparatie naar uw eigen dealer moet, dan krijgt u de beschikking over een vervangende Audi.

Zakelijk rijden in een Audi 563x317-A6limo_matrix-led.jpg

Lees hier alles over het leasen of kopen van een zakelijke auto. Rittenregistratie, bijtelling, fiscale voordelen en handige apps om het zakelijk auto rijden nog aantrekkelijker te maken.