Audi Private Lease

Privé eenvoudig een nieuwe auto leasen!

Vanaf nu kunt u ook privé eenvoudig een nieuwe auto leasen! Met Audi Private Lease introduceren wij een unieke autoregeling voor privé rijden. Wilt u tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag, rijden in een gloednieuwe Audi zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verzekering, reparatie, onderhoud en banden? Kies dan voor Audi Private Lease.

Audi Private Lease is op basis van operational lease, dit is een vorm van huren waarbij u gebruik maakt van de auto. U wordt dus geen eigenaar, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en kilometrage. Het uiteindelijke maandbedrag is inclusief reparatie, onderhoud en banden, verzekering (All-Risk), afschrijving, rente en houderschapsbelasting.

Kortom Audi Private Lease neemt de economische risico’s die autorijden met zich mee kan brengen, uit handen. De service van Audi Leasing is gericht op zorgeloos rijden zonder dat u hoeft om te kijken of alles goed geregeld is.

Meer weten?
Wilt u meer weten over Audi Private Lease en hoe u zorgeloos kunt rijden? Loop dan de showroom van de Audi-dealer binnen voor een snelle calculatie.

Opgenomen in ieder Audi Private Lease contract.
- Reparatie, onderhoud en banden
- Verzekering (All-Risk)
- Afschrijving
- Rente
- Houderschapsbelasting  

Reparatie, onderhoud en banden.
Uw eigen Audi-dealer is in alle gevallen uw enige aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en vervanging van banden. U hoeft dus niet naar een ander, onbekend, garagebedrijf om bijvoorbeeld uw banden te laten vervangen. Dit geldt ook voor herstel bij eventuele schade aan uw Audi. Bij uw Audi-dealer is uw auto in professionele handen.


Aantrekkelijke verzekeringsvoorwaarden.
De verzekering bestaat uit een unieke All-Risk verzekering, welke in geval van diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van uw Audi dekt. Hiermee sluit u elk risico uit. Om tijdens de reis met uw familie goed verzekerd op weg te zijn, is een schadeverzekering voor inzittenden (SVI) standaard opgenomen in het operationeel leasecontract.

Uw voordelen nog eens samengevat.
Graag zetten we de voordelen van Audi Private Lease nog een keer voor u op een rij:
- Zorgeloos rijplezier
- U heeft geen investering, geen aanbetaling, geen slottermijn
- U bent verzekerd van reparatie en onderhoud door uw officiële Audi dealer
- U heeft een optie van overname na afloop contract
- U heeft vaste kosten per maand
- U heeft een verzekering met een zeer laag eigen risico
- Alle inzittenden zijn standaard mee verzekerd voor schades (SVI)
- U schrikt nooit meer van onverwachte, niet-geplande autokosten