A3 Limousine

1400x438_AA3_131014.jpg
zie4ze.jpg

A3 Limousine
Attraction 1.6 TDI ultra 6-bak 1

 • Basisprijs
 • 28.980,00 EUR
 • Meeruitvoering
 • 911,00 EUR
 • Prijs
 • 29.891,00 EUR

Adembenemend fascinerend. De Audi A3 Limousine.

Grote gebeurtenissen werpen hun schaduw vooruit. Dynamische contouren. Gespierd ogende vlakken. Een coupéachtige vormentaal. De Audi A3 Limousine schijnt een nieuw licht op wat een Limousine is. Door en door sportief. Elegant en zelfverzekerd. De Audi A3 Limousine biedt ongekende mogelijkheden. Klaar om de wereld opnieuw te ontdekken.

Audi A3 Limousine multimedia gallery

Meer foto's en video's
 • Fascinerende dynamiek

  De highlights van de A3 Limousine

 • Ruimte voor een nieuw tijdperk. Dankzij de brede schouderlijn en grote wielbasis wordt dit meteen duidelijk als u plaatsneemt in het hoogwaardige interieur. Naar wens op stoelen die elegant zijn bekleed met leder Milano. Het interieur oogt op doordachte manier opgeruimd, omdat er minder bedieningsvlakken zijn. Dat is wel zo functioneel. Neem bijvoorbeeld de optionele, intuïtief bedienbare MMI navigatie plus met MMI touch. En het gebruik van door Audi connect ondersteunde diensten. Met een schermformaat van maximaal 7 inch toont ook het uitschuifbare hogeresolutie kleurendisplay wat grootsheid inhoudt.

  Bekijk nu
 • Breed. Laag. Compact. Exacte lijnen die duidelijk voor volume zorgen. De kracht die van de singleframe uitgaat. Optionele full-LED-koplampen, naadloos opgenomen in het driedimensionale totaaldesign. De luchtinlaten en karakteristieke spoilerrand belichamen sportiviteit. Die belofte wordt waargemaakt door een fascinerende auto: de Audi A3 Limousine. De lage, vloeiend getekende daklijn straalt pure dynamiek uit. Krachtig brede spatborden omsluiten de velgen die optioneel tot wel 19 inch groot zijn.

  Nu ontdekken
 • Fascinerende dynamiek, een indrukwekkend design – een nieuwe definitie van individuele sportiviteit. Een bijzonder highlight is de optionele MMI® navigatie plus met MMI® touch. Deze biedt innovatieve navigatietechniek, uitgebreide functies, groot bedieningsgemak en veel extra's.

  Kies nu de uitrusting

Configureer uw A3 Limousine

De karaktervolle A3 Limousine

Attraction 1.4 TFSI cylinder on demand ultra 6-bak

Zijn 150 pk sterke benzinemotor geeft hem pit. De lakkleur Monsoongrijs metallic, 17-inch lichtmetalen velgen in 5-spaak ster design en zwarte stof Marathon stoelbekleding versterken zijn karakter. Ook airconditioning, cruise control, MMI radio met acht luidsprekers en in hoogte verstelbare voorstoelen zijn aanwezig. Nu is het uw beurt om deze configuratie uit te breiden, aan te passen en te vervolmaken.

Nu configureren Nieuwe configuratie starten