Q3 TFSI e > Q3 > Home > Audi Nederland
Audi Q3 TFSI e

Q3 TFSI e

Audi Q3 TFSI e
Allround plug-in hybride

Bij Audi nemen we elektrisch rijden meer dan serieus.
Daarom hebben we naast de elektrische modellen ook veel nieuwe plug-in hybrides. Modellen die aan de ene kant milieuvriendelijk zijn en aan de andere kant sportief.

De Audi Q3 TFSI e is een toekomstgerichte auto. Pluspunten van deze gezins-SUV zijn de interieurruimte, hoogstaande digitale voorzieningen en krachtige plug-in hybride aandrijving. Met een plug-in hybride kunt u zorgeloos naar uw vakantiebestemming door de krachtige benzinemotor, terwijl u uw dagelijkse kilometers volledig elektrisch rijdt.

Audi plug-in hybride. Het beste van twee Audi's.

Full operational lease v.a.: € 620,42 p.m.*

De kracht van samenwerking

De Audi Q3 TFSI e beschikt over techniek die van wanten weet. De samenwerking tussen elektromotor en benzinekrachtbron levert een indrukwekkend systeemvermogen op. Fraaie prestaties, die extra glans krijgen als u er de officiële WLTP-verbruiks- en emissiecijfers naast legt.

 

The road to
zero emission

Een plug-in hybride combineert de sterke kanten van een elektromotor met de voordelen van een verbrandingsmotor. De meeste dagelijkse ritten rijdt u volledig elektrisch, dus aangenaam stil en zonder lokale uitstoot.

Tijdens langere reizen vertrouwt u op de bekende actieradius van de benzinemotor om zorgeloos uw bestemming te halen. Kortom, met de Audi Q3 TFSI e slaat u de weg in naar steeds minder CO₂-uitstoot.

De techniek levert maatwerk

Met volle accu start de Audi Q3 TFSI e altijd in de EV-stand, dus volledig elektrisch. De benzinemotor springt dan alleen bij indien strikt noodzakelijk. Als u een navigatiebestemming invoert, switcht de auto naar de hybridemodus. Op basis van de routegegevens regelt uw Audi onderweg het samenspel tussen benzine- en elektrokracht, met de nadruk op elektrisch rijden. Zelf heeft u ook nog iets te vertellen, want op het MMI-scherm kiest u eenvoudig voor elektrisch rijden, stroom bewaren voor een later moment (bijvoorbeeld een milieuzone in de stad) of extra kW’s aan de accu toevoegen.

 
De Q3 TFSI e in cijfers

Elektrische actieradius

ca. 45–51

km

volgens WLTP, voor 17- tot 20 inch wielen

Acceleratie

7,3

s

0 tot 100 km/h

Systeemvermogen

180

kW

(245 pk)

Audi virtual cockpit Audi Q3 TFSI e

Overzichtelijk

De dashboardschermen tonen alle gebruikelijke informatie en menu’s, maar in deze plug-in hybride krijgt u nog iets extra’s. De powermeter in de Audi virtual cockpit – het digitale instrumentenpaneel – laat zien hoeveel elektropower u aanspreekt of dat er juist stroom terugvloeit naar de accu’s.

De Audi Q3 TFSI e thuis opladen

Eenvoudig thuis laden

Er zijn diverse mogelijkheden om uw Audi Q3 TFSI e betrouwbaar en veilig thuis en op het werk op te laden.

Lees verder
Kofferbak Audi Q3 TFSI e

Ruim en praktisch voor het hele gezin

De accu voor de elektrische aandrijving is ruimtebesparend ondergebracht onder de kofferbak. Optioneel beschikt u over een verschuifbare achterbank met instelbare rugleuningen, handig in drie segmenten verdeeld.

Een sportieve ambiance

De Audi Q3 TFSI e is een PHEV met een sportieve inborst. Dat blijkt uit de goede prestaties. Met het S line-interieur krijgt de binnenkant van uw auto een extra sportieve uitstraling. Zo zijn het sportstuur met S-logo en de transmissiehendel bekleed met geperforeerd leder.

 
 

Op de goed zittende sportstoelen is bovenaan een S-logo aangebracht. Het dashboard is afgewerkt met een paneel van geborsteld mat aluminium en in de deuropeningen sieren verlichte aluminium lijsten de dorpels.

Een bijzondere uitstraling

Dynamische lijnen en speels ontworpen oppervlakken geven de Audi Q3 TFSI e een eigen uitstraling. De indrukwekkende voorkant en de optionele matrix-ledkoplampen met dynamische richtingaanwijzers zorgen voor een aantrekkelijk en duidelijk eigen gezicht. Met het S line-exterieurpakket benadrukt u de sportieve eigenschappen van deze auto. Dynamische ontwerpelementen zoals de S line-bumpers vestigen de aandacht op de krachtige prestaties.

Audi Q3 TFSI e
*
Full operational lease via Audi Financial Services op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).