Q3 Sportback TFSI e > Q3 > Audi Nederland
Audi Q3 Sportback TFSI e

Q3 Sportback TFSI e

Zo sportief kan een SUV zijn

Elk detail geeft blijk van kracht en precisie. Het titaniumzwarte rooster van de octagonale singleframe-grille, de trapezoïde luchtinlaten en de expressieve bumpers zijn stijlkenmerken van het driedimensionale design. De Audi Q3 Sportback 45 TFSI e heeft een zelfverzekerde en dynamische uitstraling. Diverse carrosseriedelen zijn in een contrastkleur gespoten. Ook de coupéachtige daklijn en de achterspoiler benadrukken zijn sportieve karakter.

Audi Q3 Sportback TFSI e

Sportieve plug-in hybride

De Audi Q3 Sportback 45 TFSI e rijdt zuinig en heeft een sportieve, dynamische uitstraling.

Sportief en veelzijdig

De Audi Q3 Sportback 45 TFSI e heeft een ruim en praktisch interieur. De comfortabele voorstoelen dragen bij aan de sportieve zitpositie. Er is ook een verschuifbare achterbank (standaard of optioneel) met in zeven standen instelbare rugleuningen.

Ruim en praktisch: de accu voor de elektrische aandrijving ligt ruimtebesparend onder de kofferbak. Het bagagevolume bedraagt 380 liter en 1.250 liter met neergeklapte achterbank. Een in drie delen neerklapbare leuning maakt uw auto nog veelzijdiger in het gebruik.

 Audi Q3 TFSI e

Eenvoudig opladen

Thuis of onderweg opladen? De aandrijfaccu van de Audi Q3 Sportback 45 TFSI e zit zo weer vol.

 Audi Q3 Sportback TFSI e thuis laden

Eenvoudig thuis laden: er zijn diverse mogelijkheden om uw Audi Q3 Sportback TFSI e betrouwbaar en veilig thuis en op het werk op te laden.

De Q3 Sportback TFSI e in cijfers

Elektrische actieradius

ca. 45–50

km

volgens WLTP, met 17 t/m 20 inch wielen

Acceleratie

7,3

s

0 tot 100 km/h

Systeemvermogen

180

kW

(245 pk)

Precies wat u nodig heeft

In de Audi Q3 Sportback 45 TFSI e is 1 + 1 meer dan 2. Volledig elektrisch rijdt u zonder lokale uitstoot en met de benzinemotor geniet u van de bekende Audi-rijdynamiek.

 Audi Q3 Sportback TFSI e

De kracht van samenwerking: de Audi Q3 Sportback 45 TFSI e levert een systeemvermogen van 180 kW en een systeemkoppel van 400 Nm.

Prijslijst

Audi Q3 Sportback TFSI e

Technische gegevens

Nederlandse fotoimpressie
Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
1920_audi_q3_en_q5_sportback_-8.jpg
1920_audi_q3_en_q5_sportback_-8.jpg