Audi Image Kalender

De Audi Image Kalender zorgt voor afwisseling op uw desktop. Download de actuele kalender met daarin elke maand weer een andere Audi. In de gratis te downloaden ZIP-file zit het juiste format voor de meest voorkomende resoluties.

Maart 2021 2104_teaser.jpg

Wij zien de Audi RS e-tron GT als een nieuwe interpretatie van een auto. Dat blijkt ook uit zijn pure design. Het is geïnspireerd op aerodynamische prestaties.

Februari 2021 2103_teaser.jpg

De Audi e-tron GT. De verhoudingen van een gran turismo – laag, breed en een grote wielbasis – maken duidelijk dat sportiviteit en gebruiksgemak hier samengaan.

Januari 2021 2102_teaser.jpg

De Audi Q3 TFSI e beschikt over techniek die van wanten weet. De samenwerking tussen elektromotor en benzinekrachtbron levert een indrukwekkend systeemvermogen op.

December 2020 2101_teaser.jpg

De Audi Q5 Sportback combineert de krachtige prestaties van een SUV met een goede dagelijkse bruikbaarheid. Zijn coupé-achtige daklijn benadrukt de nieuwe, sportieve ontwerptaal.

December 2020 2012_teaser.jpg

De aflopende daklijn van de nieuwe Audi e-tron Sportback past goed bij zijn sportieve uitstraling. Hier staat een dynamische auto met een vooruitstrevend karakter.

November 2020 2011_teaser.jpg

#FutureIsAnAttitude
We bekijken de wereld graag met andere ogen. Dat is onze drijfveer. Dit betekent dat we ons non-stop op de toekomst richten.

Oktober 2020 2010_teaser.jpg

De Audi Q2 is een auto met karakter en de vernieuwde versie voegt daar nog meer charme aan toe. Zo zijn de bumpers van een nieuw, sportiever ontwerp.

September 2020 2009_teaser.jpg

De S van sportiviteit
Altijd grip dankzij de standaard quattro-vierwielaandrijving en ook het sportonderstel helpt om de nieuwe Audi S3 Limousine strak en veilig over de weg te sturen.

Augustus 2020 2008_teaser.jpg

De Audi Q5 TFSI e verenigt de power, rust en soepelheid die synoniem zijn aan elektrisch rijden met de ruimere actieradius van een benzinemotor.

Juli 2020 2007_teaser.jpg

Met de Audi e-tron vertaalt Audi de vertrouwde designtaal van het merk naar een nieuw tijdperk: dat van elektrisch rijden.