Verkeersbordherkenning > Audi functions on demand | Audi Nederland > Audi Nederland

Verkeersbordherkenning
in uw Audi

Verkeersbordherkenning helpt u in het drukke verkeer om de geldende snelheidslimiet te onthouden.

Kort of lang

Flexibiliteit in optima forma: via de myAudi-app voegt u in een bestaande auto 'over the air' een originele fabrieksoptie toe. U bepaalt zelf hoe lang u daarvan gebruik wilt maken.

Dit kost het*
1 maand op proef**

1 maand

6 maanden

1 jaar
€ 1

Vanaf € 6,99

Vanaf € 34,99

Vanaf € 67,49
Voeg de Adaptive cruise control in uw Audi toe via Audi functions on demand

Verkeersbord- herkenning met camera

Herkenning en weergave van inhaalverboden, snelheidslimieten en einde van alle door verkeersborden aangegeven verboden. Het systeem houdt rekening met bijzondere omstandigheden zoals regen, mist en snelheidsbeperkingen die alleen op bepaalde momenten van de dag gelden. De verkeersbordherkenning kan overweg met standaard snelheidsaanduidingen die in het zicht van de camera komen. Op basis van de navigatiegegevens in Audi connect worden de opgemerkte snelheidslimieten gecontroleerd en automatisch op het display van de Audi virtual cockpit getoond. De weergave van de verkeersborden is in te stellen via het multifunctionele stuurwiel. De Audi virtual cockpit toont maximaal drie verkeersborden tegelijk. Het is ook mogelijk om een relevant bord te tonen als aanvulling op bijvoorbeeld de digitale snelheidsweergave.

Dit systeem werkt alleen binnen de systeemgrenzen. Het ondersteunt de bestuurder. Die blijft zelf verantwoordelijk, onder andere door goed op te letten in het verkeer.

Download de myAudi- app en test de verkeersbordherkenning
Voetnoten bij de prijzen
*
Alle bedragen zijn inclusief btw. Prijswijzigingen voorbehouden. De enige geldige prijs is die die op het moment van aankoop in de myAudi-app wordt getoond.
**
U mag elke optie binnen 'functions on demand' één keer uitproberen. Dit is voorbehouden aan maximaal twee geregistreerde gebruikers per auto per jaar.