Parkeerassistent > Audi functions on demand | Audi Nederland > Audi Nederland

Parkeerassistent
in uw Audi

Met de parkeerassistent is het prettig inparkeren. De auto helpt bij het vinden van een geschikte parkeerplek langs de weg. Vervolgens berekent uw Audi de inparkeermanoeuvre voor vakken parallel aan en dwars op de weg en zet de auto op zijn plek.

Flexibel

Gebruik de optie net zo lang als u wenst

Handsfree

De auto doet het stuurwerk

Stressvrij

Inparkeren als de beste

Kort of lang

Flexibiliteit in optima forma: via de myAudi-app voegt u in een bestaande auto 'over the air' een originele fabrieksoptie toe. U bepaalt zelf hoe lang u daarvan gebruik wilt maken.

Dit kost het*
1 maand op proef**

1 maand

6 maanden

1 jaar
€ 1

Vanaf € 8,50

Vanaf € 44,50

Vanaf € 86,50

Laat inparkeren maar aan de auto over

De parkeerassistent stuurt de auto zelfstandig tijdens in- en uitparkeren. Met behulp van ultrasone sensoren detecteert uw Audi geschikte parkeerplekken dwars op en parallel aan de weg. Daarna berekent de auto de ideale in- en uitparkeermanoeuvre. U dient op basis van schermmeldingen de juiste versnelling te kiezen, gas te geven, te remmen en op de inparkeermanoeuvre te letten. De auto kan zelfs een paar keer voor- en achteruit rijden als de manoeuvre niet in één keer lukt.

Download de myAudi-app en kies hoe lang u over de parkeerassistent wenst te beschikken
Vereisten voor Audi functions on demand

Dit hebt u nodig

De parkeerassistent kan heel snel in uw Audi actief zijn. Zorg ervoor dat de myAudi-app op uw smartphone staat. Verder hebt u voor deze upgrade nodig:

  • een geverifieerd myAudi-account met u als hoofdgebruiker of extra gebruiker
  • een Audi die af fabriek is voorbereid op 'functions on demand'
Voetnoten bij de prijzen
*
Alle bedragen zijn inclusief btw. Prijswijzigingen voorbehouden. De enige geldige prijs is die die op het moment van aankoop in de myAudi-app wordt getoond.
**
U mag elke optie binnen 'functions on demand' één keer uitproberen. Dit is voorbehouden aan maximaal twee geregistreerde gebruikers per auto per jaar.