Grootlichtassistent
in uw Audi

De grootlichtassistent zorgt ervoor dat de auto zelf tussen dim- en grootlicht schakelt. De koplampen reageren op de aanwezigheid van andere verkeersdeelnemers. De autoverlichting is ook afhankelijk van de wegomgeving. Dit is een prettige optie die u een taak uit handen neemt.

Kort of lang

Flexibiliteit in optima forma: via de myAudi-app voegt u in een bestaande auto 'over the air' een originele fabrieksoptie toe. U bepaalt zelf hoe lang u daarvan gebruik wilt maken.

Dit kost het*
1 maand op proef**

1 maand

6 maanden

1 jaar
€ 1

Vanaf € 3

Vanaf € 14

Vanaf € 27
Voeg de grootlichtassistent toe via Audi functions on demand

De grootlichtassistent reageert op verkeer en de omgeving

Voor zover technisch mogelijk herkent de grootlichtassistent koplampen van tegemoetkomend verkeer, achterlichten van andere verkeersdeelnemers en lichtbronnen in bebouwde gebieden. Als dat het geval is, gaat het grootlicht uit en rijdt de auto met dimlicht, om anderen niet te verblinden. Deze geautomatiseerde bediening van het grootlicht verbetert waar mogelijk het zicht van de bestuurder en helpt om in het donker rijden minder inspannend te maken.

Download de myAudi-app en kies de gebruiksduur van de grootlichtassistent
Flexibel

Gebruik de optie net zo lang als u wenst

Zelfstandig

De auto switcht zelf tussen dim- en grootlicht

Prettig

Minder inspannend rijden in het donker

Vereisten voor Audi functions on demand

Dit hebt u nodig

De grootlichtassistent kan heel snel in uw Audi actief zijn. Zorg ervoor dat de myAudi-app op uw smartphone staat. Verder hebt u voor deze upgrade nodig:

  • een geverifieerd myAudi-account met u als hoofdgebruiker of extra gebruiker
  • een Audi die af fabriek is voorbereid op 'functions on demand'
Voetnoten bij de prijzen
*
Alle bedragen zijn inclusief btw. Prijswijzigingen voorbehouden. De enige geldige prijs is die die op het moment van aankoop in de myAudi-app wordt getoond.
**
U mag elke optie binnen 'functions on demand' één keer uitproberen. Dit is voorbehouden aan maximaal twee geregistreerde gebruikers per auto per jaar.