Digitale radio (DAB+) > Audi functions on demand | Audi Nederland > Audi Nederland

Digitale radio (DAB+)
in uw Audi

De digitale radio-ontvangst is een aanvulling op de analoge ontvangst, om naar hoogwaardige, digitale radio-uitzendingen te luisteren. U hebt keuze uit een groter zenderaanbod, inclusief themakanalen met bijvoorbeeld nineties muziek, kersthits of nieuw verschenen albums. Verder sturen veel zenders extra informatie in woord en beeld mee, die op het autoscherm verschijnt.

Kort of lang

Flexibiliteit in optima forma: via de myAudi-app voegt u in een bestaande auto 'over the air' een originele fabrieksoptie toe. U bepaalt zelf hoe lang u daarvan gebruik wilt maken.

Dit kost het*
1 maand op proef**

1 maand

6 maanden

1 jaar
€ 1

Vanaf € 9,50

Vanaf € 49

Vanaf € 94,50

Geniet onder het rijden van digitale radio

DAB+ is een aanvulling op de FM-ontvangst. Beide werken via de ether, maar DAB+ is digitaal en de FM-ontvangst analoog. Digitale zenders kunnen vertrouwde stations zijn en speciale zenders die alleen via DAB+ zijn te beluisteren. U ziet in de meeste gevallen extra informatie op het scherm over artiest en nummer. Een tweede DAB+ tuner zoekt op de achtergrond continu naar alternatieve ontvangstfrequenties van de gekozen zender en tegelijkertijd wordt de lijst met beschikbare zenders geactualiseerd.

De DAB+ ontvangst is vrijwel overal in Nederland mogelijk. Over de grens kunnen er gebieden zijn waar digitale radio buiten bereik is.

Download de myAudi-app en kies de gebruiksduur van DAB+ radio
Flexibel

Gebruik de optie net zo lang als u wenst

Kraakhelder

Een zuivere ontvangst in digitale kwaliteit

Uitgebreid

Publieke en commerciële zenders

Vereisten voor Audi functions on demand

Dit hebt u nodig

Digitale radio-ontvangst kan heel snel in uw Audi geactiveerd zijn. Zorg ervoor dat de myAudi-app op uw smartphone staat. Verder hebt u voor deze upgrade nodig:

  • een geverifieerd myAudi-account met u als hoofdgebruiker of extra gebruiker
  • een Audi die af fabriek is voorbereid op 'functions on demand'
Voetnoten bij de prijzen
*
Alle bedragen zijn inclusief btw. Prijswijzigingen voorbehouden. De enige geldige prijs is die die op het moment van aankoop in de myAudi-app wordt getoond.
**
U mag elke optie binnen 'functions on demand' één keer uitproberen. Dit is voorbehouden aan maximaal twee geregistreerde gebruikers per auto per jaar.