Audi smartphone interface > Audi functions on demand | Audi Nederland > Audi Nederland

Audi smartphone interface
in uw Audi

Met de Audi smartphone interface beschikt u in uw auto over Android Auto en Apple CarPlay. Ideaal om apps voor navigatie, telefoneren en muziek in een eigen MMI-menu onder handbereik te hebben. Zo kunt u de vertrouwde telefoonapps vanaf het autoscherm gebruiken.

Kort of lang

Flexibiliteit in optima forma: via de myAudi-app voegt u in een bestaande auto 'over the air' een originele fabrieksoptie toe. U bepaalt zelf hoe lang u daarvan gebruik wilt maken.

Dit kost het*
1 maand op proef**

1 maand

6 maanden

1 jaar
€ 1

Vanaf € 7,50

Vanaf € 38,50

Vanaf € 74

Gebruik telefoonapps vanaf het autoscherm

Met de Audi smartphone interface gebruikt u telefoonapps via het infotainmentsysteem van uw auto. Dit werkt via Android Auto en Apple CarPlay. U sluit de smartphone aan met een usb-kabel. In bepaalde Audi-modellen is een Apple iPhone (vanaf iOS 9) ook draadloos te koppelen. Via het MMI-scherm gebruikt u vervolgens vertrouwde telefoonapps voor navigatie, telefoneren, berichten en muziek, plus bepaalde andere apps die geschikt zijn gemaakt voor gebruik in de auto. De bediening reageert ook op spraakcommando’s.

Download de myAudi-app en kies de gebruiksduur van de Audi smartphone interface
Flexibel

Gebruik de optie net zo lang als u wenst

Vertrouwd

Uw smartphone-apps op het MMI-scherm

Eenvoudig

Telefoon koppelen en klaar

Koop de Audi smartphone interface via functions on demand

Dit hebt u nodig

De Audi smartphone interface werkt in combinatie met een compatibele Android-smartphone of Apple iPhone met een recente iOS-versie. Verder hebt u voor deze upgrade nodig:

  • een geverifieerd myAudi-account met u als hoofdgebruiker of extra gebruiker
  • een Audi die is voorbereid op 'functions on demand'
Voetnoten bij de prijzen
*
Alle bedragen zijn inclusief btw. Prijswijzigingen voorbehouden. De enige geldige prijs is die die op het moment van aankoop in de myAudi-app wordt getoond.
**
U mag elke optie binnen 'functions on demand' één keer uitproberen. Dit is voorbehouden aan maximaal twee geregistreerde gebruikers per auto per jaar.