Audi e-tron 50 > e-tron > Home > Audi Nederland
  • stage_exterior_front.jpg
Audi e-tron 50

Audi e-tron 50
quattro

Vanaf € 280 netto bijtelling p.m*.

De Audi e-tron 50 quattro is uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunt u dit jaar nog profiteren van vijf jaar lang een gunstige bijtelling*.

Consumentenadviesprijs: vanaf € 71.900
Netto bijtelling: vanaf € 280 p.m.*
Lease vanaf € 795 excl. btw en laadkosten (o.b.v. 60 mnd / 10.000 km/jr)

Max. Vermogen

230 (313)

kW (pk)

Opladen bij high-power laadpunt

30

minuten voor 80%

Actieradius

300+

km**

Multimedia gallery
Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00

Laadcapaciteit

120

kW

Acceleratie 0-100 km/h

7

sec

Topsnelheid in km/h

190

begrensd

Indrukwekkende prestaties
e-tron 55 quattro

De e-tron 50 of 55 quattro?

Naast de e-tron 50 quattro kunt u ook de e-tron 55 quattro configureren of uit voorraad bestellen. U kunt hierdoor nog vijf jaar profiteren van een gunstige bijtelling*.

Bekijk de e-tron 55 quattro

Snel laden

Nederland is ideaal om elektrisch te rijden, want er staan heel veel laadpalen, zowel in steden en dorpen als langs de snelwegen. Ook de rest van Europa werkt inmiddels flink aan de uitbreiding van de laadinfrastructuur. Voor thuis en op kantoor zijn er compacte wallboxen, die helemaal mooi zijn in combinatie met zonnepanelen of op zijn minst een groenestroomcontract. De elektrische laadklep van de Audi e-tron scharniert ruimtebesparend aan de onderkant. Na het verwijderen van de stekker sluit de klep na vijf seconden automatisch.

Laden

Audi e-care

Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is de e-tron standaard voorzien van Audi e-care: een uitgebreid servicepakket dat ervoor zorgt dat u altijd en overal zorgeloos elektrisch kunt rijden.

Interior
*
Netto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 51,75% en geldt bij tenaamstelling in 2019.
**
De waarden met betrekking tot de actieradius en overige technische gegevens zijn voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waardes zijn nog niet beschikbaar. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze indicatieve maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.