Audi e-tron 50 > e-tron > Home > Audi Nederland
  • stage_exterior_front.jpg
Audi e-tron 50

Audi e-tron 50
quattro

Vanaf € 280 netto bijtelling p.m*.

Audi introduceert binnenkort een nieuwe versie van zijn elektrische SUV, de Audi e-tron 50 quattro.
De e-tron 50 quattro heeft net als de e-tron 55 quattro twee elektromotoren. Het vermogen van dit model bedraagt 230 kW (313 pk) en heeft een actieradius van meer dan 300 km**.

De Audi e-tron 50 quattro staat in november 2019 bij uw dealer. U kunt nu vrijblijvend een pre-order plaatsen voor een van de drie Launch editions. Door het plaatsen van een pre-order maakt u uw voorkeur kenbaar bij uw Audi dealer en kunt u nu nog vijf jaar profiteren van een gunstige bijtelling*.

Consumentenadviesprijs: vanaf € 71.900
Netto bijtelling: vanaf € 280 p.m.*

Vermogen

313

pk

Opladen bij high-power laadpunt

30

minuten voor 80%

Actieradius

300+

km**

Multimedia gallery
Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00

Laadcapaciteit

120

kW

Acceleratie 0-100 km/h

7

sec

Topsnelheid in km/h

190

begrensd

Indrukwekkende prestaties

Snel laden

Nederland is ideaal om elektrisch te rijden, want er staan heel veel laadpalen, zowel in steden en dorpen als langs de snelwegen. Ook de rest van Europa werkt inmiddels flink aan de uitbreiding van de laadinfrastructuur. Voor thuis en op kantoor zijn er compacte wallboxen, die helemaal mooi zijn in combinatie met zonnepanelen of op zijn minst een groenestroomcontract. De elektrische laadklep van de Audi e-tron scharniert ruimtebesparend aan de onderkant. Na het verwijderen van de stekker sluit de klep na vijf seconden automatisch.

Laden

Audi e-care

Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is de e-tron standaard voorzien van Audi e-care: een uitgebreid servicepakket dat ervoor zorgt dat u altijd en overal zorgeloos elektrisch kunt rijden.

Interior
*
Netto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 51,75% en geldt bij tenaamstelling in 2019.
**
De waarden met betrekking tot de actieradius en overige technische gegevens zijn voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waardes zijn nog niet beschikbaar. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze indicatieve maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.