De vernieuwde A8 > A8 > Home > Audi Nederland
Het dashboard van de Audi A8

Elke rit is subliem

De Audi A8 heeft een herkenbaar design en zit vol innovatieve techniek. Geniet van het comfort en de indrukwekkende rijervaring.

Snelconfigurator

Bekijk de lakkleuren en velgen en stel uw favoriete Audi A8 samen.

A8

De vernieuwde Audi A8 60 TFSI e quattro is vanaf eind 2021 te bestellen en wordt vanaf maart 2022 in Nederland leverbaar. | De technische specificaties¹ en prijzen worden in aanloop naar de marktintroductie bekendgemaakt.

Lakkleuren

Velgen

Vesuviusgrijs metallic
Gletsjerwit metallic
Floretzilver metallic
Mythoszwart metallic
Daytonagrijs pareleffect
Briljantzwart
Firmamentblauw metallic
Ultrablauw metallic
Manhattangrijs metallic
Districtgroen metallic
21 inch Audi Sport 10-spaak ster, platinagrijs, glansgedraaid
21 inch Audi Sport 10-spaak ster, zwart
21 inch Audi Sport 10-Y-spaak evo, antracietzwart, glansgedraaid
20 inch Audi Sport 5-V-spaak ster, antracietzwart, glansgedraaid
21 inch Audi Sport 7-arm dynamiek, platinagrijs
20 inch 10-parallelspaak, grafietgrijs, glansgedraaid
20 inch 10-spaak Y, antracietzwart, glansgedraaid
20 inch 20-spaak structuur, grafietgrijs, glansgedraaid
20 inch 5-dubbelarm
20 inch, 5-dubbelspaak S-design, galvanozilver

Daytonagrijs pareleffect


A8

De vernieuwde Audi A8 60 TFSI e quattro is vanaf eind 2021 te bestellen en wordt vanaf maart 2022 in Nederland leverbaar. | De technische specificaties¹ en prijzen worden in aanloop naar de marktintroductie bekendgemaakt.

Audi A8 technische gegevens

Specificaties

Hoogstaand comfort

De Audi A8 is erop gericht zijn inzittenden te behagen. Prachtige materialen en een nauwkeurige afwerking duiden daarop. Nog meer reisgenot komt in de vorm van de optionele comfortstoelen voorin en de comforthoofdsteunen achterin. De ambiance is uitnodigend en speciaal.

Pure elegantie

De Audi A8 straalt sportiviteit en daadkracht uit zonder de elegantie uit het oog te verliezen. Neem dit exemplaar in Terragrijs metallic. Hoogwaardige designdetails zoals de grille-indeling en bumperaankleding versterken het evenwichtige lijnenspel.

Helder, dynamisch en karakteristiek

In de Audi A8 zijn de nieuwste ontwikkelingen verwerkt op het gebied van autoverlichting. De optionele digitale matrix-ledkoplampen en de standaard oled-achterlichten zijn daar sprekende voorbeelden van. Tijdens de bestelprocedure van uw auto bepaalt u zelf de signatuur van de achterlichten. Bovendien past het design van de lampen zich aan de rijmodus aan.

Extra sportief

Met de dynamische designaccenten van S line benadrukt u het sportieve karakter van uw Audi A8.

Audi exclusive: onderscheidend

Audi exclusive staat garant voor exclusiviteit. Fraaie decoratielijsten, mooie ledertinten en een individuele lakkleur uit het rijke palet aan kleuren naar klantenwens: precies volgens uw wensen.

Passend bij uw leefstijl

Met behulp van Audi Originele Accessoires geeft u uw Audi A8 een persoonlijk accent. De producten maken elke dag hun kwaliteit waar. Geniet van oplossingen op maat, die uitblinken door hun design en functionaliteit. Online te bestellen in de Audi webshop.

1
De opgegeven verbruiks- en emissiewaarden zijn bepaald volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures. Sinds 1 september 2017 is voor bepaalde nieuwe voertuigen typegoedkeuring verleend volgens de Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP), een meer realistische testprocedure voor het meten van brandstofverbruik en CO₂-uitstoot. Sinds 1 september 2018 vervangt de WLTP geleidelijk de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC). Door de meer realistische testomstandigheden zijn het brandstofverbruik en de CO₂-emissiewaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC vindt u op www.audi.nl/wltp.