De vernieuwde A8 L > A8 > Home > Audi Nederland
Audi A8 L

A8 L

Veel ruimte achterin de Audi A8 L

Buitengewoon ruim

De Audi A8 L heeft een comfortabel en extra ruim interieur met veel zitcomfort achterin.

Snelconfigurator

Bekijk de lakkleuren en velgen en stel uw favoriete Audi A8 L samen.

A8 L

De vernieuwde Audi A8 L 60 TFSI e quattro is vanaf eind 2021 te bestellen en wordt vanaf maart 2022 in Nederland leverbaar. | De technische specificaties¹ en prijzen worden in aanloop naar de marktintroductie bekendgemaakt.

Lakkleuren

Velgen

Terragrijs metallic
Vesuviusgrijs metallic
Gletsjerwit metallic
Floretzilver metallic
Daytonagrijs pareleffect
Mythoszwart metallic
Briljantzwart
Firmamentblauw metallic
Manhattangrijs metallic
Districtgroen metallic
21 inch Audi Sport 10-spaak ster, platinagrijs, glansgedraaid
21 inch Audi Sport 10-spaak ster, zwart
21 inch Audi Sport 10-Y-spaak evo, antracietzwart, glansgedraaid
20 inch Audi Sport 5-V-spaak ster, antracietzwart, glansgedraaid
21 inch Audi Sport 7-arm dynamiek, platinagrijs
20 inch 10-parallelspaak, grafietgrijs, glansgedraaid
20 inch 10-spaak Y, antracietzwart, glansgedraaid
20 inch 20-spaak structuur, grafietgrijs, glansgedraaid
20 inch 5-dubbelarm

Firmamentblauw metallic


A8 L

De vernieuwde Audi A8 L 60 TFSI e quattro is vanaf eind 2021 te bestellen en wordt vanaf maart 2022 in Nederland leverbaar. | De technische specificaties¹ en prijzen worden in aanloop naar de marktintroductie bekendgemaakt.

Audi A8 L

Technische specificaties

Groots in ruimte en ambiance

De vernieuwde Audi A8 L heeft een hoogwaardig, extra lang interieur waarin alles draait om reiscomfort. Met de optionele ontspanningsstoel rechts achterin is de ideale voorwaarde aanwezig om onderweg te werken en ontspannen.

Denk een maatje groter

De vernieuwde Audi A8 L in Firmamentblauw metallic. De verlengde wielbasis levert extra beenruimte achterin op. De achterportieren zijn langer, voor gracieus in- en uitstappen.

Helder, dynamisch en karakteristiek

In de Audi A8 L zijn de nieuwste ontwikkelingen verwerkt op het gebied van autoverlichting. De optionele digitale matrix-ledkoplampen en de standaard oled-achterlichten zijn daar sprekende voorbeelden van. Tijdens de bestelprocedure van uw auto bepaalt u zelf de signatuur van de achterlichten. Bovendien past het design van de lampen zich aan de rijmodus aan.

Audi exclusive: onderscheidend

Audi exclusive staat garant voor exclusiviteit. Fraaie decoratielijsten, mooie ledertinten en een individuele lakkleur uit het rijke palet aan kleuren naar klantenwens: precies volgens uw wensen.

Passend bij uw leefstijl

Met behulp van Audi Originele Accessoires geeft u uw Audi A8 L een persoonlijk accent. De producten maken elke dag hun kwaliteit waar. Geniet van oplossingen op maat, die uitblinken door hun design en functionaliteit. Online te bestellen in de Audi webshop.

1
De opgegeven verbruiks- en emissiewaarden zijn bepaald volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures. Sinds 1 september 2017 is voor bepaalde nieuwe voertuigen typegoedkeuring verleend volgens de Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP), een meer realistische testprocedure voor het meten van brandstofverbruik en CO₂-uitstoot. Sinds 1 september 2018 vervangt de WLTP geleidelijk de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC). Door de meer realistische testomstandigheden zijn het brandstofverbruik en de CO₂-emissiewaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC vindt u op www.audi.nl/wltp.