A1 citycarver > A1 > Home > Audi Nederland
A1 citycarver

A1 citycarver

Private lease vanaf € 429,00 p/m*

Een expressieve trendsetter

De Audi A1 citycarver is een cross-over met veel pluspunten. Hij is sterk, sportief, inspirerend en modern. Zijn unieke design geeft hem een eigen uitstraling en omdat hij in hoge mate is te personaliseren, kan iedereen er zijn eigen touch aan geven. Bovendien is de Audi A1 citycarver bijzonder wendbaar in het verkeer en biedt hij veel rijplezier.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a1-citycarver-rim-my2021-191006_1.jpg
1920x1080-audi-a1-citycarver-rim-my2021-191006_1.jpg
  • 18-Zoll-Räder Audi Sport*, 5-Arm-Jet, schwarz matt, glanzgedreht*, und rot lackierte Bremssättel lassen den Audi A1 citycarver besonders sportlich wirken.

  • Mit seiner großen Bodenfreiheit, einem großen Kofferraumvolumen und optional erhältlicher Transportausstattung von Audi Original Zubehör* beweist der Audi A1 citycarver seine Alltagstauglichkeit.

Een robuuste uitstraling

Het expressieve design van de Audi A1 citycarver zorgt voor een robuuste uitstraling. Opvallende details zijn de luchtinlaten onder de motorkap en de aankleding met stevige kunststof van wielkastranden en dorpels. Aan de voorkant springt natuurlijk ook de grote octagonale singleframe-grille in het oog, aangekleed met een driedimensionaal rooster met matzwart gespoten honingraatpatroon. De korte overhangen vóór en achter, brede spatborden en optioneel tot 18 inch grote wielen maken van de Audi A1 citycarver een krachtige en sportieve auto. De in rvs-kleur gespoten bodembescherming verwijst naar zijn offroad-competentie.

Veel comfort en
praktisch in het gebruik

Ten opzichte van de Audi A1 Sportback heeft de A1 citycarver meer bodemspeling, wat resulteert in een hogere auto en een hogere zitpositie. Voor een relatief compacte auto heeft de kofferbak met een inhoud van 335 liter een behoorlijk formaat. Met neergeklapte achterbankrugleuningen groeit dat volume zelfs tot 1.090 liter. Ideaal om met twee personen en reisbagage op vakantie te gaan. Voor nog meer opbergruimte zijn er de slimme extra’s die we onder het label van Audi Originele Accessoires aanbieden, zoals dakkoffers in diverse maten.

De Audi A1 citycarver met originele Audi dakkoffer

Een digitaal dashboard

De Audi A1 citycarver is voorbereid op het gebruik van onlinetoepassingen. Een 10,25 inch volledig digitaal instrumentarium is standaard. Optioneel is dit scherm te upgraden naar de configureerbare Audi virtual cockpit. De digitale wereld van Audi connect is toegankelijk vanaf het standaard MMI-systeem in de middenconsole. De optionele topversie ‘MMI navigatie plus met MMI touch’ wordt gecombineerd met een 10,1 touchscreen en de menu’s daarvan reageren ook op spraaksturing.

De Audi virtual cockpit in de Audi A1 citycarver
 

Amazon Alexa en Amazon Music altijd aan boord

Amazon Alexa* en Amazon Music* zijn in uw auto geïntegreerd, zodat u deze spraakdienst en streamingservice onderweg kunt gebruiken. In uw Audi heeft u daarvoor geen smartphone of app nodig.

Geef het interieur vorm
en geniet van de ambiance

Binnenin de Audi A1 citycarver wordt voortgeborduurd op het progressieve exterieurdesign. Dankzij de nieuwe, flexibele pakketten met specifieke uitrusting zijn interieur en exterieur onafhankelijk van elkaar aan te kleden.

Een heerlijke rijbeleving

Onderstel, besturing en gewichtsverdeling zijn in de Audi A1 citycarver perfect voor elkaar en zorgen samen voor sportieve rijeigenschappen. Met het optionele Performance Dynamic-pakket wint de auto nog meer aan agiliteit. Inbegrepen zijn onder meer rode remzadels, het rijdynamisch systeem Audi drive select, een sound actuator en een onderstel met instelbare dempers.

De Audi A1 citycarver driekwart van voren op een basketbalveld
Achterlicht van de A1 citycarver

Een helder licht

De Audi A1 citycarver is er ook met full-ledverlichting aan de voor- en achterkant. De ledkoplampen werpen een helder licht op de weg. In de ledachterlichtunits zijn dynamische knipperlichten verwerkt.