Levertijden van uw Audi > Aanschaf van uw Audi > Audi Nederland
Tekort aan chips

Levertijden

Audi Nederland Aanschaf van uw Audi
Levertijden van uw Audi

Informatie over levertijden

Als u een nieuwe Audi heeft besteld dan begrijpen wij als geen ander dat u niet kunt wachten tot uw nieuwe Audi geleverd wordt.
Iedere Audi wordt met de grootste zorg en aandacht geproduceerd en we doen onze uiterste best uw Audi zo snel mogelijk te leveren.Soms duurt een levering langer dan verwacht, vaak is dit overmacht. Bijvoorbeeld door een storing bij onze leveranciers of zoals momenteel door een wereldwijd tekort aan computerchips. Hoe dat precies zit, leggen wij hieronder voor u uit.

Tekort aan chips

Door het wereldwijde tekort aan halfgeleiders (chips) in verschillende industrieën (entertainmentindustrie, computers, telecommunicatie, auto-industrie, etc.) ontstaan er momenteel productieproblemen. Dit heeft helaas voor een aantal Audi-modellen gevolgen voor de beschikbaarheid van bepaalde opties en accessoires. Wij doen er alles aan om de gevolgen van deze wereldwijde tekorten voor u zoveel mogelijk te beperken.

Want niet alleen onze auto’s zitten vol computerchips. Ook machines zijn er van afhankelijk. Hierdoor loopt ook de productie van specifieke opties en accessoires, zoals bijvoorbeeld trekhaken, vertraging op. Hoewel we er alles aan doen om de productie van onze auto’s op peil te houden, zorgt dit chiptekort er voor dat de levertijden van auto’s wereldwijd momenteel aanzienlijk kunnen oplopen.

Tekort aan chips

Wat betekent dat voor u?

Wat betekent dat voor uw bestelling? Als u een nieuwe Audi besteld heeft, kan het zijn dat u te maken krijgt met een vertraging. Een vertraging is voor niemand een fijne situatie. De Audi-dealer laat het weten als uw bestelling vertraging oploopt. Ook kan uw Audi-dealer met u meedenken over oplossingen. Oftewel, wij staan voor u klaar. Bel uw Audi-dealer voor meer informatie.

Tekort aan chips

Wilt u direct wegrijden?

Kies dan voor een Audi uit voorraad of één van onze occasions. Deze modellen staan gewoon voor u klaar.

Tekort aan chips