Tekort aan chips

Levertijden

Home> Audi Nederland Aanschaf van uw Audi
Levertijden van uw Audi

Informatie over levertijden

Als u een nieuwe Audi heeft besteld dan begrijpen wij als geen ander dat u niet kunt wachten tot uw nieuwe Audi geleverd wordt.
Iedere Audi wordt met de grootste zorg en aandacht geproduceerd en we doen onze uiterste best uw Audi zo snel mogelijk te leveren.

Tekort aan chips

Door het wereldwijde tekort aan halfgeleiders (chips) in verschillende industrieën (entertainmentindustrie, computers, telecommunicatie, auto-industrie, etc.) ontstaan er momenteel productieproblemen. Dit heeft helaas voor een aantal Audi-modellen gevolgen voor de beschikbaarheid van bepaalde opties en accessoires. Wij doen er alles aan om de gevolgen van deze wereldwijde tekorten voor u zoveel mogelijk te beperken.

Want niet alleen onze auto’s zitten vol computerchips. Ook machines zijn er van afhankelijk. Hierdoor loopt ook de productie van specifieke opties en accessoires, zoals bijvoorbeeld trekhaken, vertraging op. Hoewel we er alles aan doen om de productie van onze auto’s op peil te houden, zorgt dit chiptekort er voor dat de levertijden van auto’s wereldwijd momenteel aanzienlijk kunnen oplopen.

Tekort aan chips

Audi staat voor u klaar

Natuurlijk vinden wij dit alles net zo vervelend als u. Daarom zullen we er alles aan doen om u te helpen. Mocht een eventuele vertraging voor grote problemen zorgen, dan lossen we dit samen op. Want op Audi kunt u rekenen.

Tekort aan chips