Audi grandsphere concept

De wereld van Audi

Een nieuw tijdperk

Toekomstige mobiliteit draait om meer dan alleen techniek. Het gaat vooral over mensen. Zij komen met nieuwe ideeën, ontwerpen en concepten. Het zijn de mensen die samen nieuwe mogelijkheden verkennen. Verken de wereld van Audi en ontdek wat u in de toekomst van ons kunt verwachten.

Voorsprong door techniek

De toekomst krijgt vorm

Onze concept cars proberen een antwoord te geven op mobiliteitsvragen van de toekomst. Zo ver vooruit denken vinden wij heel inspirerend. We verwachten dat auto’s veel meer een rijdende belevingswereld voor de inzittenden worden. Aan de hand van concept cars tonen wij de wereld welke innovaties en materialen eraan komen.

Audi grandsphere concept

Visie op de topklasse

De Audi grandsphere concept* is onze vooruitblik op de limousine van de toekomst: elektrisch, zelfrijdend*, eenvoudig te gebruiken en met een ruim interieur. De Audi grandsphere concept is de tweede auto uit een reeks van visionaire studiemodellen.

Meer informatie
Audi grandsphere concept
 • Kijk met Audi naar de toekomst

  Dit is onze kijk op premium rijden in de toekomst. Maak kennis met fascinerende concept cars.

  Meer informatie
 • Belevingsruimte en “experience device”

  De Audi skysphere concept is de eerste uit een nieuwe reeks Audi concept cars.

  Meer informatie
De Audi RS Q e-tron, een Dakar-rallyauto, in het zand.

Een nieuw tijdperk in de autosport

De autosport is bekend om zijn helden en heldinnen uit het verleden en om baanbrekende vernieuwingen voor de toekomst. Rally’s en races zijn namelijk een grensverleggende testomgeving. Menig technisch concept bereikt via de autosport het stadium van serieproductie. Dat is vooruitgang en die ligt aan de basis van Audi en Audi Sport.

Meer informatie
Video
 • Altijd nieuwe uitdagingen

  Er is de passie voor snelheid en techniek enerzijds en de hang naar perfectie anderzijds. Daar komen overwinningen en nederlagen aan te pas. We leren er altijd van.

  Ontdek de wereld van Audi Sport
 • “Het extreme daagt ons uit”

  In januari 2022 starten we met de nieuw ontwikkelde Audi RS Q e-tron³ in de Dakar-rally. Julius Seebach, directeur van Audi Sport, vertelt over de moed iets nieuws te proberen.

  Interview Julius Seebach
 • "Nieuwe digitale werelden"

  Een gesprek over fysieke en virtuele mobiliteitswerelden en ook over hoe auto's in de toekomst zullen worden verkocht. Een interview met Annegret Maier en Boris Meiners.

  Lees het interview

Vier keer vooruitgang

Om verder te komen moet je grenzen verleggen en de wereld een beetje beter maken. Een flinke dosis enthousiasme helpt daarbij. Bij Audi proberen we met name op deze vier vlakken grensverleggend te zijn: duurzaamheid, design, digitalisering en prestaties.

 • Neem verantwoordelijkheid

  Aan duurzaamheid werken door out of the box te denken. Buiten de deur, bijvoorbeeld in overleg met leveranciers, en binnen ons eigen bedrijf, bijvoorbeeld door inclusief te zijn. Duurzaamheid is veelomvattend.

  Meer informatie
 • Geef de toekomst vorm

  Een mooi ontwerp siert onze auto’s. Maar design betekent ook ruimte scheppen voor nieuwe ervaringen. En dan het liefst op een vanzelfsprekende manier.

  Meer informatie
 • Digitale mobiliteit

  Digitalisering is de sleutel tot toekomstige mobiliteit. De mogelijkheden zijn ongekend en dat levert mooie uitdagingen op.

  Meer informatie
 • Verleg grenzen

  Iets kan pas niet als bewezen is dat het niet kan. Denk buiten de geijkte kaders en sla nieuwe richtingen in.

  Meer informatie