Audi Lifetime Service > Service redirect > Home > Audi Nederland
Maak een afspraak

Audi Lifetime Service

Speciaal voor uw Audi van 5 jaar of ouder

Home> Audi Nederland Service redirect
Audi Lifetime Service

Profiteer standaard van 15% voordeel op onderhoud, remmen en riemen*

Bij Audi willen we dat u eindeloos kunt genieten van onvergetelijke ervaringen met uw Audi. Goed onderhoud is essentieel, dus ook als uw Audi al wat langer meegaat.

Met Audi Lifetime Service kiest u voor het beste onderhoud voor uw Audi van 5 jaar of ouder en profiteert u standaard van 15% voordeel op ons onderhoud, remmen en riemen*.

De zekerheden van Audi Service

Is uw Audi langer dan 2 jaar niet bij de dealer in onderhoud geweest en bent u benieuwd naar uw voordeel van Audi Lifetime Service en welk onderhoud u aankomende periode te wachten staat? Laat dan kosteloos de Audi Lifetime Check uitvoeren. Onze service adviseurs maken samen met u een onderhoudsplan voor de komende 2 jaar. Zo weet u precies wat u te wachten staat en komt u niet snel voor verrassingen te staan.

Gratis Audi Lifetime Check met onderhoudsplan
*
Audi Lifetime Service is van toepassing op particulieren en bedrijven (SLA afspraken uitgezonderd) en biedt voor alle Audi’s, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen (excl keramische remmen), distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.
Home> Audi Nederland Service redirect
Audi Lifetime Service