1300x551_aot_bremsscheibe.jpg

Remkracht voor elk type auto.

Dankzij de specifiek op een model afgestemde materiaalsamenstelling is de remwerking optimaal. Hierdoor kunt u in alle rij- en weersomstandigheden vertrouwen op de maximale remwerking van uw auto, wat van groot belang is voor uw en andermans veiligheid. Origineel remmateriaal van Audi is voorbereid op het leveren van topprestaties, net als uw auto zelf. Ook het remcomfort en een goede slijtbestendigheid zijn argumenten om voor originele Audi remschijven en remblokken te kiezen.

Werking

Remschijven en remblokken zijn aan slijtage onderhevige onderdelen van het remsysteem. Daarom moet het wrijvingsvlak tussen beide componenten in onberispelijke staat zijn. Als de remblokken aangrijpen op de remschijven, wordt bewegingsenergie omgezet in warmte.
Voordelen

Maximale remprestaties in alle rij- en weersomstandigheden.
Originele Audi remmen zorgen voor een zeer goede wrijving tussen schijven en remblokken, wat een duidelijke verkorting van de remweg oplevert.
De materiaalsamenstelling is nauwkeurig bepaald, onder andere voor een gelijkmatig slijtagebeeld. Bovendien zorgt een goede warmtegeleiding ervoor dat ook na diverse krachtige remmanoeuvres de zeer goede remwerking behouden blijft.
Van levensbelang voor uw en andermans veiligheid.
Originele Audi remblokken zijn stil, trillingsvrij en gaan lang mee.
Ongevoelig voor welke temperatuur dan ook.
Dezelfde remwerking in beide draairichtingen van de remschijf.
Goede zelfreinigende eigenschappen.

Beschikbaarheid

Originele Audi remmen zijn leverbaar voor alle modellen.