Aanvragen > Klantenservice > Audi Nederland
Aanvragen brochure & proefrit

Aanvragen brochure & proefrit

Brochure & proefrit aanvragen

Online oriënteren, offline verdiepen en knopen doorhakken. Audi ondersteunt u - op de achtergrond - in elke stap van het beslissingstraject. Wij voorzien u graag van uitgebreide informatie. Stel op deze website auto's samen, lees er meer over in de modelbrochure en ontdek tijdens een proefrit welke uitvoering het beste bij u past.

Download nu uw brochure

Brochure downloaden

Verdiep u op uw gemak in de Audi van uw voorkeur. Lees alles over de specifieke kenmerken van het model, inclusief een overzicht in tekst en beeld van de belangrijkste uitrusting en de specificaties van alle motoren. Ook krijgt u een goede indruk van de lakkleuren, bekledingtinten en andere te personaliseren details. U vindt een link naar de brochures en prijslijsten op elke model introductie pagina.

Bekijk de modellen
Direct een proefrit aanvragen

Proefrit aanvragen

Op de weg leert u een auto het beste kennen. Ervaar welke motor en versnellingsbak u het beste bevalt, beoordeel welk onderstel uw voorkeur heeft en ontdek de specifieke eigenschappen van een benzine-, diesel-, aardgas- en hybrideversie. De Audi dealer regelt graag een proefrit en helpt u zo om een weloverwogen keuze te maken.

Direct een proefrit aanvragen
De Audi nieuwsbrief. Altijd op de hoogte!

De Audi nieuwsbrief. Altijd op de hoogte!

Aanmelden Audi nieuwsbrief