Audi RS e-tron GT > Audi e-tron GT > Audi Nederland

Gemiddeld stroomverbruik: 18,4–21,1 kWh/100 km; gemiddelde CO₂-emissie: 0 g/km.

De vernieuwde Audi e-tron GT zet letterlijk en figuurlijk grote stappen vooruit. Het topmodel binnen de elektrisch aangedreven range van Audi speelt zich nadrukkelijk in de kijker met aangescherpte looks, nog betere prestaties, een ruimere actieradius en zeer snelle laadtijden.

De RS e-tron GT-modellen onderscheiden zich met de 3D-honingraatstructuur van de Singleframe-grille en L-vormige blades die ze visueel lager laten lijken. Ook aan de achterzijde springen die L-vormige blades in het oog. De diffuser met een verticale rode reflector lijkt direct van een raceauto te komen.

Meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de Audi e-tron GT-modellen wordt in aanloop naar de Nederlandse marktintroductie bekendgemaakt.

Max. vermogen

630

kW

met launch control

Acceleratie 0-100 km/h

2,8

s

met launch control

Topsnelheid

250

km/h

De elektrische gran turismo met RS-power

In de nieuwe Audi RS e-tron GT geniet u van de kracht van een echte Audi RS. Zijn moderne, gestroomlijnde uiterlijk, ruime interieur en complete uitrusting maken lange afstanden rijden tot een genot.

Gemiddeld brandstofverbruik*: 21,1–18,4 kWh/100 km; Gemiddelde CO₂-emissie*: 0–0 g/km

Dynamiek volgens het boekje

De quattro-vierwielaandrijving en het optionele actieve onderstel leveren de dynamiek van een sportauto op. Dankzij elektrische torque vectoring is het aandrijfkoppel over elk achterwiel afzonderlijk te verdelen, waardoor de achterzijde de auto eerst de bocht induwt en er daarna weer uittrekt.

WLTP-actieradius

527-598

km*

Afhankelijk van de configuratie

Snelladen van 10 naar 80%

18

min*

Met 320 kW laadvermogen

Maximum DC-laadvermogen

320

kW

Bijvoorbeeld bij IONITY en Fastned

Voor snelle pitstops

Goed presteren op de weg en bij de laadpaal. Het maximale laadvermogen is ook bij lage buitentemperaturen beschikbaar. De verbeterde, want vlakkere laadcurve speelt ook een belangrijke rol in de korte laadduur.*

High Power Charging

High Power Charging. Breng de State of Charge in een luttele 18 minuten van 10 naar 80 procent of voeg in slechts 10 minuten een actieradius van 275 kilometer toe.* Bij de snelste typen HPC-laders (snelladers van 150 kW of meer) lukt dat dankzij de laadsnelheden tot 320 kW waarmee de RS e-tron GT overweg kan.* En dankzij Plug & Charge hoeft u niet eens een laadpasje of -app tevoorschijn te toveren.

Een ontwerp vol spanning

De Audi RS e-tron GT valt op door zijn aankleding met glanzend carbon. Het optionele carbondak en optiekpakket hoogglans carbon combineren uitstekend met de optionele carrosseriekleur Nimbusgrijs pareleffect.

Audi RS e-tron GT vooraanzicht

Voorop met sportiviteit. De voorkant is breed en imposant, precies zoals u van de RS e-tron GT verwacht. De optionele luchtinlaten van glanzend carbon en Singleframe met 3D-honingraatpatroon springen in het oog.

Sportiviteit als kernwaarde

Het optionele RS-designpakket in het rood brengt leder fijnnappa en diepzwarte Dinamica-microvezelstof naar het interieur. Sportieve blikvangers zijn de expressrode contraststiksels, verlichte RS-logo’s bovenaan de rugleuningen van de sportstoelen voorin en de rode 12-uurmarkering op het stuur.

Audi RS e-tron GT interieur

Gestoeld op bochtenwerk. De optionele sportstoelen pro voorin ondersteunen het lichaam uitmuntend. Voorzie ze van massagefunctie en geperforeerd leder met honingraatstikpatroon en u wenst ze in uw woonkamer. Aan het sportstuur zitten twee bedieningssatellieten voor directe toegang tot de push-to-passfunctie en de rijmodi van Audi drive select.

De wereld achter uw myAudi-account

Via uw myAudi-account, ook toegankelijk met een bijbehorende telefoonapp, beheert u allerlei functies van uw auto. Heel veel aanvullende diensten en toepassingen zijn samengebracht onder de noemer Audi connect. Daarnaast is er optioneel toegang tot de Audi-appstore voor rechtstreekse downloads op het dashboardscherm. In de Functions on Demand-shop boekt u zelfs nieuwe opties bij.

Audi MMI-systeem

Audi connect

Dankzij een dataverbinding is uw auto altijd online, waardoor u profiteert van slimme, nuttige en interessante extra’s die van pas komen tijdens het rijden en navigeren.

Audi-appstore

Audi-appstore

Gebruik via de optionele toegang tot de Audi-appstore een groot en groeiend aanbod aan populaire apps direct in MMI in uw auto. Bekende voorbeelden zijn Amazon Music, Spotify en YouTube. Een omweg via een smartphone is niet nodig. Daarmee haalt u nieuws aan boord, het weer, sportuitslagen, streamingdiensten voor muziek en veel meer.

Amazon Music

Amazon Music

Dankzij de optionele integratie van Amazon Music in uw Audi kunt u deze streamingdienst nu ook onderweg gebruiken. Heel eenvoudig zonder smartphone en zonder app.

Afgebeeld is de Audi A3 Sportback.

Themawereld

Themawereld

Kies favoriete foto’s en afbeeldingen als achtergrond voor het MMI-scherm. Selecteer een thema in de myAudi-app en koop wat u bevalt.

Afgebeeld is de Audi A6 Avant. MMI-achtergrond: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Personaliseer met Audi exclusive

Maak van uw Audi RS e-tron GT een uniek exemplaar dat tot in detail aan uw wensen voldoet.