Overzicht > Q8 > Audi Nederland

Gemiddeld brandstofverbruik: 12,8–13,4 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie: 291–304 g/km.*

Max. vermogen

471

kW

(640 pk)

Acceleratie

3,6

s

0–100 km/h

Max. koppel

850

Nm

2.300–4.500 1/min

Geniet van pure V8-power

De nieuwe Audi RS Q8 performance is een auto van superlatieven: een krachtige V8-motor onder de kap, ruime SUV-afmetingen, uitgebreide luxe aan boord en een exclusieve uitstraling.

Sterk en verrassend dynamisch

Dankzij het vermogen van 471 kW/640 pk en koppel van 850 Nm kan de nieuwe Audi RS Q8 performance in slechts 3,6 seconden van 0 naar 100 km/h versnellen. Dit topmodel vertoont een ongekende dynamiek en heeft techniek die daarmee matcht: standaard keramische remmen en een geraffineerde aandrijflijn en onderstel.

Een vurig karakter

Zoveel kracht mag gezien worden. Wat dacht u van de optionele lakkleur Chilirood metallic in combinatie met het optionele optiekpakket mat carbon? Perfect om het karakter van de nieuwe Audi RS Q8 performance tot uiting te brengen.

Audi RS Q8 performance vooraanzicht

Pure daadkracht. Aan de voorkant domineren grote luchtinlaten en een speciale RS-Singleframe met honingraatrooster het beeld. Voeg er zelf de optionele afwerking met mat carbon en donkergekleurde HD-matrix-ledkoplampen aan toe.

RS-designpakketten

Voeg aan de hand van een van de optionele RS-designpakketten nog meer schwung toe aan het interieur. Er zijn er zes. Zo zitten in het ‘RS-designpakket rood plus’ onder meer Dinamica-microvezel sierlijsten, leder fijnnappa met expressrode contraststiksels op het dashboard en veiligheidsgordels met rode randen.

Vergroot uw digitale wereld

Uw nieuwe auto is vanzelfsprekend integraal onderdeel van de digitale wereld. Audi connect voegt online diensten en functies toe, met Functions on Demand abonneert u zich op opties als u ze nodig heeft en vanuit de Audi-appstore downloadt u apps rechtstreeks naar de auto. Centrale rol in dit alles speelt de myAudi-app, waarmee u ook nog eens overal toegang heeft tot auto-instellingen.

Panoramascherm Audi Q6 e-tron

Audi connect

Audi connect voegt online diensten en toepassingen toe aan allerlei autofuncties. Rode draad: reizen en navigeren gaan nog geavanceerder.

Afgebeeld is de Audi Q6 e-tron.

Audi-appstore

Gebruik via de optioneel toegankelijke appstore een selectie van populaire apps direct in MMI in uw auto. Bekende voorbeelden zijn Amazon Music, Spotify en YouTube. Een omweg via een smartphone is niet nodig. Daarmee haalt u nieuws aan boord, het weer, sportuitslagen, streamingdiensten voor muziek en veel meer.

Audi Q8Audi Q8

Afgebeeld is de Audi Q8.

Smartphone met myAudi-app

Functions on Demand

U heeft optimale flexibiliteit in het kiezen van de uitrusting. Dankzij Functions on Demand voegt u op elk moment functies toe. Dat werkt snel en eenvoudig via de myAudi-app.

MMI-scherm in de Audi Q8

Themawereld

Kies favoriete foto’s en afbeeldingen als achtergrond voor het MMI-scherm. Selecteer een thema in de myAudi-app en koop wat u bevalt.

Afgebeeld is de Audi A6 Avant. MMI-achtergrond: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Ultiem personaliseren met Audi exclusive

Een auto waarvan er maar één rondrijdt? Dan bent u bij Audi Sport aan het juiste adres. Onder het label van Audi exclusive maken zij alles zoals u het wenst: de bekleding en aankleding voor het interieur en de carrosserielak voor de buitenkant.