Audi S e-tron GT > Audi e-tron GT > Audi Nederland

Gemiddeld stroomverbruik: 18,0–19,7 kWh/100 km; gemiddelde CO₂-emissie: 0 g/km.

De vernieuwde Audi e-tron GT zet letterlijk en figuurlijk grote stappen vooruit. Het topmodel binnen de elektrisch aangedreven range van Audi speelt zich nadrukkelijk in de kijker met aangescherpte looks, nog betere prestaties, een ruimere actieradius en zeer snelle laadtijden.

Het gestroomlijnde design van de Audi e-tron GT is nu nog scherper geworden, met een eigen look voor elke versie. Zo is de S e-tron GT te herkennen aan de zwarte afdekking van de Singleframe-grille. De in carrosseriekleur uitgevoerde strip en air-curtains met een uitgesproken vorm verlenen het design extra sportiviteit. Aan de achterzijde is de diffuser met een insert in carrosseriekleur de blikvanger.

Meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de Audi e-tron GT-modellen wordt in aanloop naar de Nederlandse marktintroductie bekendgemaakt.


WLTP-actieradius

565-609

km*

Afhankelijk van de configuratie

10 minuten snelladen

280

km*

range erbij

Snelladen van 10 naar 80%

18

min*

Met 320 kW laadvermogen

De elektrische gran turismo die alles heeft

De nieuwe Audi S e-tron GT is het krachtigste S-model uit ons hele gamma. Als raszuivere gran turismo combineert hij toonaangevende prestaties met fraaie lijnen en superieure rijeigenschappen. Als elektrische bolide voegt de S e-tron GT daar nog een royale actieradius en hoge laadsnelheid aan toe.

Voor snelle tussenstops

Goed presteren op de weg en bij de laadpaal. Met een snellaadvermogen van maar liefst 320 kW neemt de State of Charge in rap tempo toe. De verbeterde, want vlakkere laadcurve speelt ook een belangrijke rol in de korte laadduur.*

Audi S e-tron GT onderweg opladen

High Power Charging. Breng de State of Charge in een luttele 18 minuten van 10 naar 80 procent of voeg in slechts 10 minuten een actieradius van 280 kilometer toe.* Bij de snelste typen HPC-laders (snelladers van 150 kW of meer) lukt dat dankzij de laadsnelheden tot 320 kW waarmee de S e-tron GT overweg kan.* En dankzij Plug & Charge hoeft u niet eens een laadpasje of -app tevoorschijn te toveren.

Max. vermogen

500

kW

met launch control

Acceleratie 0-100 km/h

3,4

s

met launch control

Accugrootte

97

kWh

netto

Swingend door bochten

De quattro-vierwielaandrijving en het optionele actieve onderstel leveren een enthousiast makende dynamiek op. Dankzij elektrische torque vectoring is het aandrijfkoppel nauwgezet over de afzonderlijke achterwielen te verdelen, waardoor de achterzijde de auto eerst de bocht induwt en daarna er weer uittrekt.

Een ontwerp vol spanning

De Audi S e-tron GT valt op door zijn lage silhouet, grote wielbasis en karakteristieke S-aankleding. In het Floretzilver metallic komen de fraaie lijnen van deze krachtige gran turismo goed tot hun recht.

Audi S e-tron GT zijaanzicht

Remmende voorsprong. Achter de afgebeelde 20 inch Audi Sport multispaak-velgen in S-design schitteren remschijven met een wolfraamcarbidecoating en oranje remzadels. Die vertragen uitstekend en zien er zeer sportief uit. Dankzij de gunstige stroomlijn en aerodynamische verfijning zoals door de wielkasten geleide luchtstromen is een goede remkoeling verzekerd en maakt de S e-tron GT zijn dynamische aanspraken waar.

Van huis uit sportief

Stap in en laat het interieur op u inwerken. Pak het sportieve stuur met aangenaam dikke rand vast, zie hoe alle belangrijke informatie op de bestuurder is gericht en werp nog even een blik op de verlichte S-logo’s bovenaan de rugleuningen van de sportstoelen voorin.

Interieur Audi S e-tron GT

Oranje op poleposition. De sportstoelen plus voorin ondersteunen het lichaam voortreffelijk. Leuk om te weten: de stoffen bekleding Kaskade is gedeeltelijk van gerecyclede vezels gemaakt. Onderaan de hoofdsteunen zitten verlichte S-logo’s en de oranje contraststiksels maken het sportieve feest compleet.

De wereld achter uw myAudi-account

Via uw myAudi-account, ook toegankelijk met een bijbehorende telefoonapp, beheert u allerlei functies van uw auto. Heel veel aanvullende diensten en toepassingen zijn samengebracht onder de noemer Audi connect. Daarnaast is er optioneel toegang tot de Audi-appstore voor rechtstreekse downloads op het dashboardscherm. In de Functions on Demand-shop boekt u zelfs nieuwe opties bij.

Audi MMI-systeem

Audi connect

Dankzij een dataverbinding is uw auto altijd online, waardoor u profiteert van slimme, nuttige en interessante extra’s die van pas komen tijdens het rijden en navigeren.

Afgebeeld is de Audi RS e-tron GT.

Audi-appstore Youtube

Audi-appstore

Gebruik via de optionele toegang tot de Audi-appstore een groot en groeiend aanbod aan populaire apps direct in MMI in uw auto. Bekende voorbeelden zijn Amazon Music, Spotify en YouTube. Een omweg via een smartphone is niet nodig. Daarmee haalt u nieuws aan boord, het weer, sportuitslagen, streamingdiensten voor muziek en veel meer.

Afgebeeld is de Audi RS e-tron GT.

Amazon Music

Amazon Music

Dankzij de optionele integratie van Amazon Music in uw Audi kunt u deze streamingdienst nu ook onderweg gebruiken. Heel eenvoudig zonder smartphone en zonder app.

Afgebeeld is de Audi A3 Sportback.

Functions on Demand

Functions on Demand

U heeft optimale flexibiliteit in het kiezen van de uitrusting. Dankzij Functions on Demand voegt u op elk moment functies toe. Dat werkt snel en eenvoudig via de myAudi-app.

Themawereld

Themawereld

Kies favoriete foto’s en afbeeldingen als achtergrond voor het MMI-scherm. Selecteer een thema in de myAudi-app en koop wat u bevalt.

Afgebeeld is de Audi A6 Avant. MMI-achtergrond: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Personaliseer met Audi exclusive

Maak van uw Audi S e-tron GT een uniek exemplaar dat tot in detail aan uw wensen voldoet.