Audi RS e-tron GT performance > Audi e-tron GT > Audi Nederland
Audi RS e-tron GT performance achteraanzicht

RS e-tron GT performance

RS e-tron GT performance

Gemiddeld stroomverbruik: 18,7–20,8 kWh/100 km; gemiddelde CO₂-emissie: 0 g/km.

De vernieuwde Audi e-tron GT zet letterlijk en figuurlijk grote stappen vooruit. Het topmodel binnen de elektrisch aangedreven range van Audi speelt zich nadrukkelijk in de kijker met aangescherpte looks, nog betere prestaties, een ruimere actieradius en zeer snelle laadtijden.

De RS e-tron GT-modellen onderscheiden zich met de 3D-honingraatstructuur van de Singleframe-grille en L-vormige blades die ze visueel lager laten lijken. Ook aan de achterzijde springen die L-vormige blades in het oog. De diffuser met een verticale rode reflector lijkt direct van een raceauto te komen. Optioneel is de RS e-tron GT (performance) leverbaar met een in mat-carbon uitgevoerd dak.

Meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de Audi e-tron GT-modellen wordt in aanloop naar de Nederlandse marktintroductie bekendgemaakt.

Max. vermogen

680

kW

met launch control

Acceleratie 0-100 km/h

2,5

s

met launch control

Topsnelheid

250

km/h

Voor adrenalinekicks en snelle reizen

De nieuwe Audi RS e-tron GT performance is de krachtigste Audi uit het hele gamma. Deze eerste volledig elektrische bolide onder het RS performance-label levert zijn prestaties in het fraaie maatwerkpak van een gran turismo.

Dynamiek volgens het boekje

De quattro-vierwielaandrijving en het optionele actieve onderstel leveren de dynamiek van een sportauto op. Dankzij elektrische torque vectoring is het aandrijfkoppel over elk achterwiel afzonderlijk te verdelen, waardoor de achterzijde de auto eerst de bocht induwt en er daarna weer uittrekt.

WLTP-actieradius

532-592

km*

Afhankelijk van de configuratie

Snelladen van 10 naar 80%

18

min*

Met 320 kW laadvermogen

Maximum DC-laadvermogen

320

kW

Bijvoorbeeld bij IONITY en Fastned

Voor snelle pitstops

Goed presteren op de weg en bij de laadpaal. Het maximale laadvermogen is ook bij lage buitentemperaturen beschikbaar. De verbeterde, want vlakkere laadcurve speelt ook een belangrijke rol in de korte laadduur.*

Audi RS e-tron GT dynamisch achteraanzicht

Rijplezier zonder einde. Een sportieve bolide die is gemaakt om kilometers te verslinden. Dwars door Europa is zijn stijl. Dat lukt u moeiteloos dankzij de WLTP-actieradius tot wel 592 kilometer*. De RS e-tron GT performance is een razendsnelle gran turismo die zijn naam eer aandoet.

Een ontwerp vol spanning

De optionele lakkleur Bedfordgroen metallic en aankleding met mat carbon Camouflage zijn exclusief voorbehouden aan de Audi RS e-tron GT performance. Het carbon met een matte afwerking oogt bijzonder sportief. Een fraai voorbeeld is het donkergekleurde carbondak.

Audi RS e-tron GT performance vooraanzicht

Pure road presence. Aan de voorkant springt de Singleframe met 3D-honingraatpatroon in het oog. Naar wens zijn de L-vormige luchtinlaten en de spiegelkappen afgewerkt met mat carbon Camouflage. Deze opties zijn alleen op de RS e-tron GT performance mogelijk.

Een speciaal interieur

Een bijzondere auto met een speciaal karakter. Exclusief voor de RS e-tron GT performance zijn accentueringen in een sportieve vanadiumkleurige chroomtint. Optionele aankleding bestaat uit decoratielijsten van mat carbon Camouflage en het RS performance-designpakket met leder fijnnappa en serpentijngroene contraststiksels.

Audi RS e-tron GT performance

Zit als gegoten. De optionele sportstoelen pro voorin ondersteunen het lichaam uitmuntend. Voorzie ze van serpentijngroene contraststiksels en geperforeerd leder met honingraatstikpatroon en u wilt nooit meer uitstappen. Aan het met diepzwart Dinamica-microvezel beklede sportstuur met donkere Audi-ringen zitten twee bedieningssatellieten voor directe toegang tot de push-to-passfunctie en de rijmodi van Audi drive select.

De wereld achter uw myAudi-account

Via uw myAudi-account, ook toegankelijk met een bijbehorende telefoonapp, beheert u allerlei functies van uw auto. Heel veel aanvullende diensten en toepassingen zijn samengebracht onder de noemer Audi connect. Daarnaast is er optioneel toegang tot de Audi-appstore voor rechtstreekse downloads op het dashboardscherm. In de Functions on Demand-shop boekt u zelfs nieuwe opties bij.

Audi MMI-systeem

Audi connect

Dankzij een dataverbinding is uw auto altijd online, waardoor u profiteert van slimme, nuttige en interessante extra’s die van pas komen tijdens het rijden en navigeren.

Afgebeeld is de Audi RS e-tron GT.

Audi-appstore

Audi-appstore

Gebruik via de optionele toegang tot de Audi-appstore een groot en groeiend aanbod aan populaire apps direct in MMI in uw auto. Bekende voorbeelden zijn Amazon Music, Spotify en YouTube. Een omweg via een smartphone is niet nodig. Daarmee haalt u nieuws aan boord, het weer, sportuitslagen, streamingdiensten voor muziek en veel meer.

Afgebeeld is de Audi RS e-tron GT.

Amazon Music

Amazon Music

Dankzij de optionele integratie van Amazon Music in uw Audi kunt u deze streamingdienst nu ook onderweg gebruiken. Heel eenvoudig zonder smartphone en zonder app.

Afgebeeld is de Audi A3 Sportback.

Themawereld

Themawereld

Kies favoriete foto’s en afbeeldingen als achtergrond voor het MMI-scherm. Selecteer een thema in de myAudi-app en koop wat u bevalt.

Afgebeeld is de Audi A6 Avant. MMI-achtergrond: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Personaliseer met Audi exclusive

Maak van uw Audi RS e-tron GT performance een uniek exemplaar dat tot in detail aan uw wensen voldoet.