Apk | Audi Nederland > Onderhoud & reparatie > Audi Nederland

APK
slechts € 40,- en gratis i.c.m. onderhoud

Bij Audi kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Uw Audi-dealer beschikt namelijk over alle kennis en specialistische apparatuur om de APK voor uw Audi vakkundig uit te voeren. Én voordelig.

In onderstaande video laten we u zien welke onderdelen allemaal aan bod komen tijdens de Algemene Periodieke Keuring en waarom uw Audi-dealer het adres is voor deze keuring.
De kosten voor een APK-keuring bedragen slechts € 40,-, inclusief de viergastest of roetmeting. Bij periodiek onderhoud is de APK zelfs gratis (exclusief wettelijke afmeldkosten à € 5,87).

Uw Audi-dealer denkt graag met u mee: wij keuren uw auto en u krijgt van ons altijd een reparatieadvies indien noodzakelijk met een kostenbegroting vooraf. De Audi-dealer heeft de meeste vervangingsonderdelen op voorraad liggen zodat we uw auto direct dezelfde dag kunnen herstellen en u dus weinig van uw kostbare tijd hoeft te verliezen en uw eigen Audi weer ter beschikking heeft.

Wanneer uw Audi gekeurd dient te worden, kunt u gebruikmaken van de Haal- en Brengservice of Vervangend Vervoer. Vraag uw Audi-dealer naar de voorwaarden.

Vervangend vervoer

Is uw auto in de werkplaats en wilt u intussen toch genieten van de vrijheid die een auto biedt? Dan heeft uw Audi Servicepartner de oplossing.

Vervangend vervoer