Audi service special > special > Audi Nederland
Is uw Audi klaar voor de zomer?

Zeker op avontuur

Binnenkort staat de zomer weer voor de deur en nodigt het seizoen u uit om te genieten van zijn vele geneugten. Waar uw avonturen u ook brengen, met een grondige voorbereiding bij Audi Service kunt u volop van deze periode genieten, zeker op avontuur.

Audi Zomercheck € 30

Met de Audi Zomercheck controleren we uw Audi op 20 belangrijke punten zoals remmen, banden, verlichting en natuurlijk aircosysteem.

Audi originele accessoires

Gratis APK bij onderhoud

Een ideaal moment voor onderhoud. Met uw Audi in de vakkundige handen van onze specialisten kunt u in topconditie de zomer in. Is uw Audi binnenkort toe aan een APK? Dan is deze gratis (normaal € 35) in combinatie met dit onderhoud.

Gratis APK bij onderhoud

Veel voordeel op Audi Originele Accessoires

Alles mee deze zomer met de nu extra voordelige zomerse Originele Audi Accessoires. Bekijk onze premium fietsendragers met maar liefst € 100 korting, dakkoffers met 20% voordeel of een van de vele andere voordelige accessoires en Audi lifestyle artikelen.

Audi voorjaar

Navigatie update nu slechts € 99

Niets missen deze zomer. Voorkom verrassingen en laat nu alle navigatiekaarten voor Europa updaten voor slechts € 99. Inclusief actuele informatie over hotels, restaurants, tankstations en meer.

Audi voorjaar