Audi A1 occasions > Occasions > Audi Nederland
Audi A1 occassions

Audi A1 occasions

Audi A1 occasions

Van een Audi A1 mag u topkwaliteit verwachten, ook als u tweedehands koopt. De officiële Audi dealer is het beste adres voor een Audi A1 occasion. Daar bent u verzekerd van een  :plus keurmerk, 14 dagen omruilperiode, gegarandeerde onderhoudshistorie, uitgebreide garantie, kloppende kilometerstand en Audi Pechhulp.

Het aanbod is groot, dus in onze online showroom kunt u uw gebruikte Audi A1 uitkiezen alsof het een nieuwe betreft. Zoekt u een Audi A1 5 deurs, ook bekend als Sportback? Heeft u het liefst een A1 in het wit? Moet het een Audi met S tronic automaat zijn? Eentje uit 2023?

De A1 is het meest compacte model dat wij leveren. De eerste generatie was er met drie en vijf deuren, het actuele model is altijd een vijfdeurs. Dankzij de populariteit van deze Audi is het eenvoudig om een gebruikte auto te vinden die aan uw wensen voldoet. Met de juiste motor, uitrusting en kleur. Passend in uw budget. En vervolgens goed voor nog vele jaren rijplezier.

Ook heeft u de mogelijkheid om een Audi occasion particulier (privé) of zakelijk bij ons te financieren. Dit kan via financial lease en huurkoop. U kunt bepalen hoeveel u wilt aanbetalen, de looptijd van de financiering en de slottermijn. Op basis van deze gegevens wordt er een maandelijks bedrag berekend. Dankzij de aflossingsvrije ‘slottermijn’ kunt u het maandbedrag extra laag houden. En heeft u het volledige bedrag afgelost, dan is de Audi 100% van u.

Natuurlijk zijn er ook genoeg andere adressen met op het oog interessante auto’s. Misschien zit daar zelfs een mooie Audi A1 Sportback bij die aan uw wensen lijkt te voldoen. Maar ja, hoe betrouwbaar is de garage? En wie was de vorige eigenaar? En klopt het wel, zo’n lage kilometerstand voor dit bouwjaar? Misschien is de auto langs onofficiële kanalen geïmporteerd en is het verleden ervan moeilijk te controleren. Op zo’n moment beseft u: bij de Audi merkdealer koopt u niet alleen een auto, maar ook zekerheid. De officiële Audi dealer kent de A1 immers vanaf het moment dat deze nieuw de showroom verliet.

Kortom, ga voor een betrouwbare Audi A1 occasion met officiële merkgarantie naar de Audi dealer. Selecteer online op prijs en uitrusting, bijvoorbeeld S line. Dan vindt u snel en gemakkelijk een Audi A1 om tweedehands te kopen. En rijdt u Audi A1 Sportback met dezelfde beleving als dat u ’m nieuw had gekocht.

Audi A1 Sportback occasions

Met zijn aantrekkelijke nieuwe design en efficiënte technologieën bewijst de A1 Sportback dat grootsheid meerdere kanten heeft. De A1 Sportback is standaard al rijk uitgerust.

Audi A1 Sportback occasions

Audi A1 citycarver occasions

De Audi A1 citycarver is een cross-over met veel pluspunten. Hij is sterk, sportief, inspirerend en modern. Zijn unieke design geeft hem een eigen uitstraling en omdat hij in hoge mate is te personaliseren, kan iedereen er zijn eigen touch aan geven. Bovendien is de Audi A1 citycarver bijzonder wendbaar in het verkeer en biedt hij veel rijplezier.

Audi A1 citycarver occasions

Audi A1 allstreet occasions

De Audi A1 allstreet, voorheen bekend als de A1 citycarver, presenteert zich als de bekende stoere cross-over met een frisse benaming. Een nieuwe uitvoering met de vertrouwde looks, uitrusting en prestaties van de citycarver.

Audi A1 allstreet occasions