1300x551_Header_MultiPic_V1.jpg

Uw configuratie in Apple Wallet

Een autoconfiguratie bewaart u handig met de Audi Code. Heeft u een iPhone? Dan slaat u die digitale sleutel tot uw gewenste auto snel en gemakkelijk op in Wallet. Klik op "Voeg toe aan Apple Wallet" en klaar.

563x317_Wallet-nl.jpg

Wat is Apple Wallet?

Apple Wallet is een voorgeïnstalleerde app op de iPhone en iPod touch. Het is een centrale plek om onder meer toegangskaarten, vliegtickets, creditcardgegevens en ook de Audi Code te bewaren. Elk opgeslagen tegoed, bonnummer, entreebewijs, Audi Code of wat dan ook komt in Wallet op een eigen kaart te staan.

De Wallet-app zit niet op de iPad. Op een MacBook en iMac is een kaart aan te maken en daarna toe te voegen aan Wallet op de iPhone.
563x317_Wallet_Teaser_ACB-9445_edit.jpg
Een configuratie in Wallet is altijd te bekijken, ook als u offline bent. Daarnaast kunt u Wallet-kaarten met vrienden delen en de kaart met de Audi Code in de Audi-showroom gebruiken om een auto te bestellen. De configuratie is op elk gewenst moment op audi.nl en in de Audi configurator-app te bewerken. U kunt meerdere configuraties in Wallet bewaren.

Opslaan in Wallet is eenvoudig: klik in de configurator op "Voeg toe aan Apple Wallet".
563x317_Wallet_Teaser_AQ7_E-TRON_D_151052_1_Wallet.jpg

Apple Wallet configuratiekaart

Via de Apple Wallet-kaart is de belangrijkste informatie over een geconfigureerde auto snel te bekijken. Op de voorkant is de auto afgebeeld, inclusief motorisering en prijs. Op de achterkant staan de gekozen opties en technische gegevens. Met de QR-tag op de kaart is via een QR-reader op een ander apparaat de configuratie te openen.

Audi Code in Apple Wallet: dit zijn de voordelen

 • Uw Audi-dealer kan de configuratie openen en u op basis daarvan verder helpen.
 • Deel de Wallet-kaart met vrienden en toon zo uw toekomstige Audi.
 • De kaart met uw configuratie is ook offline te bekijken.
 • De configuratie is eenvoudig op te roepen en te bewerken.
 • Bewaar meerdere configuraties in Wallet en vergelijk de auto's.
 • 20170624_02.jpg
  Direct aan de slag

  Configureer nu de Audi van uw keuze en bewaar de Audi Code om uw favoriete configuratie te kunnen delen met uw vrienden.

  Configureer nu