Thuis opladen > Opladen > Audi Nederland
Het gemak van een laadpaal aan huis

Thuis opladen van een elektrische of plug-in hybride auto

Het gemak van een laadpaal aan huis

 
Audi Nederland Opladen
Thuis opladen

Een laadpaal aan huis is financieel voordelig.

Wanneer u een elektrische auto heeft, hoeft u niet meer naar het tankstation. In plaats daarvan laadt u de accu van uw auto op. Dit kan op veel openbare laadpunten, maar ook met het gemak van een laadpaal aan huis. Tijd is kostbaar. Gelukkig is een laadpaal aan huis efficiënt. U kunt doen wat u wilt terwijl uw auto weer wordt opgeladen. Daarnaast is een laadpaal aan huis financieel voordelig in vergelijking met openbare laadpunten. Een speciaal energiecontract kan in combinatie met de laadpaal worden afgesloten.

De meeste elektrische auto’s worden opgeladen via een stroomkabel aan een standaard laadpaal. Het comfort van een laadpaal aan huis zorgt ervoor dat u veilig en snel kunt opladen op momenten dat u de auto niet nodig heeft. Plaats de privé laadpaal op uw eigen parkeerplaats, buiten op de oprit, in de garage of onder de carport. Heeft u deze ruimte niet tot uw beschikking? Dan kan de laadpaal op een parkeerplaats in de openbare ruimte komen te staan. Vraag hiervoor een vergunning bij de gemeente aan en bekijk de mogelijkheden.


Een laadpaal aanvragen

Een laadpaal aanvragen kunt u gemakkelijk zelf doen via de dealer waar u de auto van koopt. Door de samenwerking met Shuttel zullen zij ervoor zorgen dat uw laadpaal op het energienet wordt aangesloten. Het installeren en plaatsen van uw laadpaal is zeer eenvoudig.

Het aansluiten van het laadpunt en de wandmontage worden namelijk voor u geregeld door een monteur. U kiest zelf het moment waarop u thuis bent. Binnen zeer korte tijd heeft de monteur uw laadpaal thuis geïnstalleerd en kunt u beginnen met het opladen van uw elektrische auto. De kosten voor een laadpaal thuis verschillen per pakket of type laadpaal.

Laadtips voor de dagelijkse praktijk

Laadtips voor de dagelijkse praktijk

Geniet langer van een ruime actieradius