Audi uitlegvideo's
Een vrouw kijkt over haar schouder vanaf de passagiersstoel in een Audi e-tron Sportback.

Audi uitlegvideo's

Met de uitlegvideo's van Audi leert u snel waar allerlei functies in uw nieuwe Audi voor dienen en hoe u ze gebruikt. Ook als u geïnteresseerd bent in de nieuwste technologie, zijn deze video's ideaal. De filmpjes geven een korte samenvatting van en een duidelijke uitleg over het infotainment en Audi connect, allerlei soorten verlichting, de geavanceerde assistentiesystemen voor de bestuurder, comfortverhogende functies en het laden van volledig elektrische auto's en plug-in hybrides.

De videobeelden zijn gemaakt voor een internationaal Audi-publiek, waardoor de exacte details kunnen afwijken van de kenmerken in uw auto. Dat neemt niet weg dat de uitleg altijd verhelderend is, ook als uw auto niet precies hetzelfde is als op de beelden.

Q4 e-tron uitlegvideo's

e-tron aflever video's
 • 12_Exterieur_Q4_2021_2763.jpg
  Een algemene uitleg en korte introductie door Werner Budding.
  Video afspelen
 • 15_Home_Charging_Q4_2021_2486.jpg
  Werner Budding legt alles uit over het laden van uw nieuwe Audi Q4 e-tron.
  Video afspelen
 • 1920x1080-Connect.jpg
  Werner Budding legt uit hoe de my-Audi app werkt en wat de functionaliteiten zijn.
  Video afspelen
 • 1920x1080-Q4_2021_2767.jpg
  Werner legt uit hoe u optimaal gebruik kunt maken van het MMI-multimediasysteem.
  Video afspelen
 • 01_Driving_Dynamics_Desktop.jpg
  Werner legt uit hoe het navigatiesysteem in uw Q4 e-tron werkt.
  Video afspelen
 • 06_Exterieur_Q4_2021_2784.jpg
  Werner Budding legt alles uit over de functionaliteiten van uw nieuwe Audi Q4 e-tron.
  Video afspelen
 • 15_Charging_Q4_2021_2518_without_cast.jpg
  Werner Budding legt uit hoe Audi e-care ervoor zorgt dat u altijd en overal zorgeloos elektrisch kunt rijden.
  Video afspelen
 • 266451_amtv-content1080p-web_1_still.jpg
  Werner Budding geeft een toelichting op de belangrijkste assistentiesystemen in de Q4 e-tron.
  Video afspelen
 • audi-q4-e-tron-exterior-desktop-03.jpg
  Werner Budding geeft u tips om optimaal voorbereid te zijn voor een proefrit in de Q4 e-tron.
  Video afspelen

e-tron aflevervideo's

e-tron aflever video's

Infotainment en Audi connect

Audi connect is de verzamelnaam voor diverse digitale functies in de auto. Zo kunt u bijvoorbeeld uw agenda bijwerken, met spraaksturing op inkomende berichten reageren en een parkeerplek zoeken op de bestemming. Ook de myAudi-app valt onder Audi connect. In deze app vult u alvast een navigatieadres in en bedient u autofuncties vanaf afstand. Onderstaande video’s laten zien hoe de afzonderlijke functies autogebruik veraangenamen.

Een man met smartphone staat bij een Audi e-tron Sportback

Schermen en bediening

Een logische en snelle bediening draagt bij aan het gebruiksgemak en veiliger autorijden. Daarom heeft uw Audi een heldere menustructuur, zodat u snel vindt wat u zoekt. Met de knoppen op het stuurwiel en in de middenconsole heeft u direct toegang tot vaak gebruikte functies. De video’s vertellen u meer over specifieke toepassingen en instellingen, zodat u weet waarvoor ze dienen en ze optimaal kunt gebruiken.

De MMI-bediening in de Audi RS Q3

Assistentiesystemen

Elektronische rijhulpsystemen dragen bij aan het rijgemak en ondersteunen in kwetsbare situaties. Zo zijn er assistentiesystemen die helpen om binnen de wegbelijning te blijven, die automatisch een noodstop uitvoeren en die verkeersborden lezen en zo de actuele snelheidslimiet weten. Het draait allemaal om geavanceerde technologie die op de voorgrond en achtergrond zijn werk doet. In de video’s komen enkele assistentiesystemen aan bod.

Een Audi RS Q8 tijdens een snelle bergrit

Interieur

In elk Audi-interieur draait het om reiscomfort. Aan de hand van de vele instellingen is uw auto zoveel mogelijk aan uw wensen aan te passen. Voor aanschaf heeft u al een keuze gemaakt uit onder meer de beschikbare stuurwielen en stoelen. Nu is het tijd om uw auto naar uw hand te zetten. De video’s helpen u op weg.

De cockpit van de Audi RS Q8 met rode contourverlichting en ambient light

Opladen

De Audi e-tron-modellen rijden volledig elektrisch en de versies met TFSI e-motor zijn plug-in hybrides, waarbij zowel een benzinemotor als elektromotor voor de aandrijving zorgt. Opladen doet u thuis, op de zaak en onderweg. Audi levert diverse laadkabels bij de auto en ook voor laadabonnementen voor publieke laadpunten kunt u bij ons terecht. Ontdek in de video’s hoe gemakkelijk een auto opladen werkt.

De Audi e-tron bij aan laadpaal

Verlichting

Autoverlichting is belangrijk om te zien en gezien te worden in het verkeer. Bij Audi zorgen we er ook voor dat het licht zo prettig mogelijk is voor u en omstanders. Zo geven de HD-matrix-ledkoplampen meer licht zonder tegenliggers te verblinden. Het Audi-laserlicht schijnt beduidend verder dan elke andere lichtbron. De oled-achterlichten zijn duidelijk herkenbaar, waarbij de oled-techniek ook nog eens ongekende ontwerpmogelijkheden biedt. In de video’s ziet u alle voordelen van de diverse lichttechnieken en hoe ze in de praktijk werken.

Het achterlicht van een Audi R8 RWD

Overige

Een Audi RS Q8 tijdens een snelle bergrit