Audi navigatiesystemen | Audi Nederland > Navigatie & infotainment > Audi Nederland
Audi navigatiesystemen

Audi navigatiesystemen

Audi Nederland Navigatie & infotainment
Audi navigatiesystemen | Audi Nederland

Audi navigatiesystemen en updates

Het is bijna niet meer voor te stellen dat er een tijd was dat we zonder navigatie reden. Tegenwoordig vinden wij onze weg met behulp van het navigatiesysteem in binnen- en buitenland.

Met de installatie van een nieuwe navigatie-update bent u weer verzekerd van de meest actuele kaartinformatie voor uw navigatiesysteem.

Niet alleen een actuele update van het Europese wegennet maar ook een uitbreiding van de Points of Interest, hotels, restaurants, tankstations, parkeergarages, vliegvelden, theaters, golflocaties en vele andere interessante bestemmingen.

Ga naar de webshop

Het Europese wegennetwerk verandert continu. Dus ook de weg van uw huis naar uw vakantie. Bij een goede voorbereiding op uw vakantie hoort dus zeker een update van uw Audi navigatiesysteem. Zo bespaart u tijd, geld en brandstof. Met een update van de navigatiekaart worden recente ‘points of interest’ in het navigatiesysteem geladen. Dat zijn alle interessante en handige locaties langs de route. Denk aan hotels, restaurants, tankstations, ziekenhuizen en nog veel meer.

Ga naar de Audi webshop