myAudi > Service en accessoires > Home > Audi Nederland

myAudi

myAudi is uw gepersonaliseerde online Audi beleving.

Het myAudi-platform is dé plek om online uw autogegevens te bekijken en te configureren. Goed beveiligd en gepersonaliseerd.

Via myAudi hebt u toegang tot toepassingen en services die Audi rijden nog aangenamer maken. Enkele voorbeelden zijn het opzoeken van algemene informatie over uw Audi, onderhoudsgegevens en specifieke kenmerken van uw auto opvragen en Audi connect configureren.
digitaal-serviceplan.jpg

Digitaal Serviceplan

De onderhoudshistorie van uw auto (voor auto’s geproduceerd vanaf het vierde kwartaal van 2012) eenvoudig en overzichtelijk gepresenteerd. U ziet welke soort onderhoud of reparatie is uitgevoerd en wanneer dat is gebeurd.
instructieboekje.jpg

Instructieboekje

Bekijk 24/7 de gebruikershandleiding / wagendocumentatie van uw Audi (voor auto’s geproduceerd vanaf 2008). Gebruik de zoekfunctie of lees de snelstartinformatie over de belangrijkste functies van uw Audi.
Download uw Audi handleiding
audi-connect.jpg

Audi connect

Als uw Audi is voorzien van Audi connect: beheer en configureer uw Audi connect toepassingen en personaliseer uw account.
Meer over Audi connect
technische-campagnes.jpg

Technische campagnes

Ontvang direct een melding als er voor uw auto een terugroepactie of modificatie is.
car-configurator.jpg

Configurator

Bekijk en wijzig alle autoconfiguraties die u met een Audi Code heeft opgeslagen.
video.jpg

Video’s

In instructievideo’s vertellen de mensen van Audi Sport hoe u bijvoorbeeld de bandenspanning kunt controleren of correct een kinderzitje plaatst.
EU-bandenlabel-883x496.jpg

Service aanbiedingen

Bekijk het actuele Service aanbod voor uw Audi.
ekurzinfob.jpg

Audi eKurzinfo

Download de app en ontdek dankzij augmented reality op volledig nieuwe wijze de functies van uw Audi.
myAudi 320x160-myAudi.jpg

Met de myAudi app koppelt u uw Audi aan uw dagelijkse activiteiten en beschikt u over innovatieve functies en diensten voor meer rijcomfort.
U kunt op elk moment actuele informatie van uw voertuig opvragen, zodat u altijd op de hoogte bent van het brandstofniveau, de actieradius, serviceafspraken, waarschuwingsmeldingen en nog veel meer.